Morcovi Cu Cremă De Hrean
Dacă doriți să adăugați mai multe fără gluten și lacto ovo vegetarian rețete în cutia de rețete, morcovii cu cremă de hrean ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Pentru 73 de cenți pe porție, primești o garnitură care servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 27G de grăsime, și un total de 380 calorii. Un amestec de ceapă, hrean, piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Acesta este adus la tine de gust de acasă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 de minute. Cu o lingură scor de 41%, acest fel de mâncare este solid. Încearcă Varză cu cremă de hrean, Cremă De Morcovi, și Cremă de ceapă și morcovi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Locul 1 în. de apă într-o cratiță; adăugați morcovi. Aduceți la fierbere; reduceți căldura. Acoperiți și fierbeți timp de 8-10 minute sau până când sunt crocante; scurgeți.
Într-un castron mare, combinați maioneza, smântâna, hreanul, ceapa, sarea și piperul; adăugați morcovi și aruncați pentru a acoperi.
Transferați la un 1-1/2-qt uns. vas de copt.
Combinați firimiturile de fulgi de porumb și untul; presărați peste morcovi.
Se coace, neacoperit, la 350 de euro timp de 20-25 de minute sau până la bule.