Morcovi Coxcomb
Morcovii Coxcomb ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 6. Pentru 46 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 13% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 5g de grăsime, și un total de 136 calorii. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primal și prietenos cu fodmap dieta. Un amestec de sare, ghimbir, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 86%, ceea ce este remarcabil. Rețete similare includ Morcovi De Citrice, Morcovi De Susan, și Doi Morcovi De Oțet.
Instrucțiuni
Cojiți 3 kilograme de morcovi (aproximativ 1/4 lb. fiecare).
Set 1 morcov la un moment dat, flattest partea în jos, între și paralel cu 2 potrivire dibluri pătrate (plastic sau lemn) aproximativ 3/8 inch grosime și 10 la 12 inch lung.
Cu un cuțit ascuțit, faceți tăieturi transversale până la dibluri, la 1/4 inch distanță, de-a lungul lungimii morcovului. Apoi tăiați morcovul pe jumătate pe lungime prin Centrul tăieturilor transversale și tăiați sau rupeți fiecare jumătate de morcov în 4 sau 5 bucăți egale.
Puneți morcovii într-o tigaie cu margini de 10 pe 15 inci.
Se amestecă cu 2 linguri de ulei de măsline și 1 1/2 linguri de ghimbir proaspăt tocat.
Coaceți într-un cuptor de 400 până când morcovii se rumenesc bine și gustați ușor caramelizați, 1 oră până la 1 oră și 10 minute (aproximativ 50 de minute într-un cuptor cu convecție). Întoarceți-vă des cu o spatulă largă și mutați bucățile care sunt mai puțin gătite în perimetrul tigaiei. Condimentează cu sare după gust.