Morcovi condimentați prăjiți în stil Indian
Morcovii condimentați prăjiți în stil Indian ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 10g de grăsime, și un total de 165 calorii. Pentru $1.01 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 2. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, întreg 30 și vegan dieta. Dacă aveți la îndemână morcovi, pudră de chili, semințe de muștar și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Mai multe persoane au făcut această rețetă, iar 102 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 94%. Acest scor este grozav. Rețete similare includ Tăiței Prăjiți Indieni, Morcovi Prăjiți, și Broccoli și morcovi prăjiți.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul la foc mediu-mare până când strălucește într-o cratiță cu capac cu fund greu. Reduceți căldura la mediu, adăugați semințe de muștar și frunze de curry. Stați înapoi și amestecați în timp ce se împrăștie și își eliberează parfumul, aproximativ 1 minut.
Adăugați ceapa și ardeii iute și amestecați prăjiți până când ceapa se înmoaie, dar nu se rumeneste, aproximativ 2 minute.
În succesiune rapidă adăugați turmeric și pudră de chili și lăsați-le să coloreze uleiul, amestecând energic pentru a nu arde condimentele, aproximativ 30 de secunde.
Adăugați morcovii și sarea și amestecați până se combină în pasta de ulei și ceapă.
Adăugați apă și închideți cu capacul. Gatiti, scuturand tigaia ocazional, pana cand morcovii sunt fragezi si apa s-a evaporat, aproximativ 10 minute.
Se ornează cu nucă de cocos și se servește cald ca garnitură sau rece ca salată.