Morcovi Clasici Glazurați
Dacă aveți despre 25 minute pentru a petrece în bucătărie, morcovi clasic glazurate ar putea fi un extraordinar fără gluten, lacto ovo vegetarian și prietenos cu fodmap rețetă pentru a încerca. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 2G de proteine, 6g de grăsime, și un total de 116 calorii. Pentru 34 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Vă este adus prin simple rețete. Mergeți la magazin și ridicați stocul de pui, piper, sare și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 543 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Acesta va fi un hit la dvs Paște eveniment. Funcționează bine ca garnitură. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular foarte rău (dar încă fixabil) de 0%. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Morcovi Glazurați, Morcovi Glazurați, și Morcovi Glazurați.
Instrucțiuni
Pregătiți morcovii: tăiați morcovii în discuri de 1/8 până la 1/4 inch sau în diagonală. Încercați să tăiați bucățile astfel încât să aibă aproximativ aceeași dimensiune una cu cealaltă, astfel încât să gătească uniform.
Saut morcovi in unt: Topiti untul intr-o tigaie saut la foc mediu-mare, apoi adaugati morcovii. Aruncați pentru a combina și a reduce căldura la mediu.
Presărați sarea peste morcovi și aruncați din nou. Saut pentru 3-4 minute.
Adăugați zahăr, piper, stoc: apoi adăugați zahărul și piperul alb (dacă utilizați) și aruncați pentru a combina.
Adăugați stocul. Acoperiți oala și gătiți încă 3 minute.
Reduceți lichidul la o glazură: descoperiți oala și creșteți căldura la mediu-mare. Aruncați morcovii o dată sau de două ori pentru a-i menține în mișcare și gătiți cea mai mare parte a lichidului. Opriți focul și gustați.
Adăugați mai multă sare și zahăr după gust.