Morcovii bătuți ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 2. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 167 calorii, 1g de proteine, și 2G de grăsime per portie. Pentru 77 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână miere, zahăr brun, unt și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 20 de minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 29%. Încercați Morcovi Pentru Copii, Morcovi Tăiați Cu Ananas, și Morcovi Bătuți Și Varză pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Puneți o inserție de abur într-o cratiță și umpleți cu apă chiar sub fundul vaporului. Acoperiți și aduceți apa la fierbere la foc mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Adăugați morcovii, recuperați-vă și aburiți până se înmoaie, 2 până la 6 minute, în funcție de grosime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoi
3
Scurgeți morcovii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoi
4
Încălziți untul într-o tigaie la foc mic. Se amestecă morcovii, zahărul brun, mierea și menta. Continuați să gătiți și amestecați până când zahărul este dizolvat, 2 până la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Umăr
Grăsime De Porc înapoi
Resturi Proaspete
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale