Morcovi aburiti cu unt de usturoi-ghimbir
Nevoie de o garnitură fără gluten, primară și vegetariană? Morcovii aburiți cu unt de usturoi-ghimbir ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. Această rețetă face 4 porții cu 68 calorii, 1g de proteine, și 3G de grăsime fiecare. Pentru 55 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână coajă de tei, căței de usturoi, coriandru și alte câteva ingrediente, o puteți face. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 32%. Acest scor este destul de rău. Încercați Morcovi Aburiti Cu Unt De Usturoi-Ghimbir, Morcovi aburiti cu unt de marar portocaliu, și Rețetă de morcovi aburiți (cu cimbru, chimen și unt de portocale) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pregătiți usturoiul; lăsați să stea 10 minute.
Morcovi la abur, acoperiți, 10 minute sau până se înmoaie.
Încălziți untul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu.
Adăugați usturoiul și ghimbirul în tigaie; gatiti 1 minut, amestecand continuu.
Se ia de pe foc; se amestecă morcovii, coriandrul și ingredientele rămase.