Morcov și conopidă Mac și brânză
Morcovul și conopida Mac și brânza ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 944 calorii, 40g de proteine, și 49G de grăsime fiecare. Pentru $2.08 pe portie, această rețetă acoperă 28% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la BettyCrocker.com are 1 fani. Un amestec de unt, fusilli, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma apa, puteți urma acest fel principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 57%. Acest scor este solid. Încercați Mac Vegan și brânză, Cea mai bună brânză vegană Mac N' , și Trei brânză Mac-macaroane de casă și brânză pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 204°.într-un castron mediu, puneți morcovii și conopida.
Stropiți cu ulei de măsline și presărați sare și piper după gust; amestecați ușor.
Așezați într-un singur strat pe foaia de cookie-uri ungreased.
Prăjiți aproximativ 20 de minute, amestecând o dată sau de două ori, până când legumele sunt moi și rumenite.
Scoateți din cuptor. Setați controlul cuptorului la fiert.
În robotul de bucătărie, puneți legumele prăjite. Capac; procesați cu impulsuri pornite și oprite până la piure. (
Amestecul nu va fi complet neted, dar nu ar trebui să rămână bucăți mari.)
Adăugați apă; piure până aproape neted. Pune deoparte.
În cuptorul sau oala olandeză de 4 litri, gătiți fusilli în apă clocotită cu sare, conform instrucțiunilor de pe cutie.
Scurgere; reveniți la cuptorul olandez fusilli.
Între timp, în tigaie de 12 inci, topiți untul.
Adăugați ceapa; gatiti si amestecati 4 minute. Se amestecă usturoiul; gatiti 1 minut.
Presărați făină peste ceapă și usturoi; se amestecă cu biciul pentru a se combina. Gatiti aproximativ 1 minut. Bateți încet în lapte. Gatiti pana se ingroasa si clocoteste. Se amestecă 2 1/2 căni de brânză; gatiti si amestecati pana se topeste. Se amestecă piureul de legume.
Se toarnă amestecul de brânză peste fusilli fierți; se amestecă pentru a se combina. Împărțiți amestecul uniform între 4 și 6 vase individuale de copt ceramice rezistente la cuptor sau într-un vas de copt ceramic de 3 litri.
Presărați 1/2 cană de brânză rămasă uniform peste blaturi.
Se fierbe aproximativ 6 inci de la căldură 2 până la 3 minute sau doar până când brânza este topită.