Morcov, varză și salată de mere cu sos de tei de chimen
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnitură, așa că încercați morcovul, varza și Slaw-ul de mere cu pansament de tei de chimen. O porție conține 167 calorii, 3G de proteine, și 9g de grăsime. Această rețetă fără gluten, primal și whole 30 servește 6 și costă 69 de cenți pe porție. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. Dacă aveți la îndemână morcovi, frunze de pătrunjel, sare și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 76%. Acest scor este bun. Încercați Salată Mexicană + Pansament Cu Tei De Chimen, Varză și morcov se amestecă cu chimen prăjit și Lime, și Salată de varză roșie cu pansament de var pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Miez și feliați mărul; aruncați 1 lingură de suc de lămâie.
Așezați morcovii și varza într-un castron mare și acoperiți cu apă clocotită.
Lăsați să stea 5 minute; se scurge și se răcește ușor.
Bateți împreună uleiul, șalota, sucul de lămâie rămas, sarea și chimenul; adăugați piper proaspăt măcinat după gust. Aruncați morcovii, varza și mărul într-un castron mare cu sos, mentă și semințe de floarea soarelui.
Se servește la temperatura camerei sau răcit.