Morcov, praz și piure de pătrunjel
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați morcovul, prazul și pătrunjelul. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 10g de grăsime, și un total de 252 calorii. Pentru 95 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegetarian dieta. Mergeți la magazin și ridicați frunze de pătrunjel, unt, praz și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 63%. Acest scor este bun. Încercați Cod lipicios cu țelină și piure de pătrunjel, Piure de fasole albă, pătrunjel și usturoi, și Creveți Cu Rădăcină De Pătrunjel Și Piure De Cartofi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți o oală mare cu apă puternic sărată la fierbere la foc mare. Odată ce apa fierbe, adăugați morcovi și gătiți până când este foarte fragedă, aproximativ 12 până la 15 minute.
Scurgeți morcovii și lăsați-i să stea, netulburați, astfel încât să se "usuce la abur" câteva minute. Puneți oala pe plită la foc mediu-mic și adăugați unt. Odată ce untul face spumă, adăugați prazul, condimentați bine cu sare și piper proaspăt măcinat și gătiți până când prazul este moale și ofilit, aproximativ 2 minute.
Adăugați morcovi și amestecați pentru a acoperi.
Se toarnă jumătate și jumătate și, folosind un tocător de cartofi sau o furculiță mare, se amestecă grosolan amestecul.
Se amestecă pătrunjelul, se gustă și se ajustează condimentul după cum este necesar și se servește.