Morcov Poke Tort
Dacă 13 cenți pe porție cade în bugetul dvs., morcov Poke tort ar putea fi un minunat fără gluten rețetă pentru a încerca. O porție conține 101 calorii, 1g de proteine, și 3G de grăsime. Această rețetă servește 45. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Un amestec de unt, zahăr pudră, apă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 4 ore și 45 de minute. Cu o lingură scor de 10%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Tort de morcovi Poke tort cu glazură de scorțișoară caramel sărat, Morcov Spice Poke Tort, și Gooey Scorțișoară Morcov Poke Tort pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 177°.
Pregătiți aluatul de tort conform instrucțiunilor de pe pachet; amestecați morcovii și stafidele.
Se toarnă în tigaie de 13x9 inci pulverizată cu spray de gătit.
Coaceți 35 până la 40 min. sau până când scobitoarea introdusă în centru iese curată. Aproximativ 5 min. înainte de tort se face, se aduce apa la fiert.
Pierce tort cu furculiță mare sau frigarui la intervale de 1/2 inch.
Adăugați apă clocotită în amestecul de gelatină într-un castron mic; se amestecă 2 min. până la dizolvarea completă.
Se toarnă uniform peste tort. Refrigerați 3 ore.
Bateți crema de brânză, untul și condimentele într-un castron mare cu mixerul până se omogenizează. Adăugați treptat zahăr, bătând bine după fiecare adăugare.