Dacă 13 cenți pe porție cade în bugetul dvs., morcov Poke tort ar putea fi un minunat fără gluten rețetă pentru a încerca. O porție conține 101 calorii, 1g de proteine, și 3G de grăsime. Această rețetă servește 45. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Un amestec de unt, zahăr pudră, apă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 4 ore și 45 de minute. Cu o lingură scor de 10%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Tort de morcovi Poke tort cu glazură de scorțișoară caramel sărat, Morcov Spice Poke Tort, și Gooey Scorțișoară Morcov Poke Tort pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți cuptorul la 177°.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Pregătiți aluatul de tort conform instrucțiunilor de pe pachet; amestecați morcovii și stafidele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Morcov
Stafide
3
Se toarnă în tigaie de 13x9 inci pulverizată cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
4
Coaceți 35 până la 40 min. sau până când scobitoarea introdusă în centru iese curată. Aproximativ 5 min. înainte de tort se face, se aduce apa la fiert.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Scobitori
Cuptor
5
Pierce tort cu furculiță mare sau frigarui la intervale de 1/2 inch.
Echipamente pe care le vei folosi
Frigarui
6
Adăugați apă clocotită în amestecul de gelatină într-un castron mic; se amestecă 2 min. până la dizolvarea completă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amestec De Desert De Gelatină
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
7
Se toarnă uniform peste tort. Refrigerați 3 ore.
8
Bateți crema de brânză, untul și condimentele într-un castron mare cu mixerul până se omogenizează. Adăugați treptat zahăr, bătând bine după fiecare adăugare.