Morcov-Piure De Cartofi Dulci

Morcov-Piure De Cartofi Dulci
Morcov-piure de cartofi dulci ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 184 calorii, 1g de proteine, și 8g de grăsime per portie. Această rețetă servește 6. Pentru 55 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 27 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Dacă aveți morcovi, stafide, cartofi dulci și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 30 minute. Este adus la tine de Toțiretete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 40%. Acest scor este solid. Încercați Mash de morcovi și cartofi dulci, Piure De Morcovi De Cartofi Dulci, și Cartofi Dulci Prăjiți + Piure De Morcovi pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Puneți morcovii și cartofii într-o oală mare și acoperiți cu apă sărată. Se aduce la fierbere la foc mare, apoi se reduce focul la mediu-mic, se acoperă și se fierbe până se înmoaie, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
MorcovMorcov
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Scurgeți și lăsați să se usuce la abur timp de un minut sau două.
3
Între timp, topiți untul într-o cratiță mică la foc mediu, apoi amestecați sosul de mere și zahărul brun până se dizolvă. Când cartofii sunt gata, transferați într-un castron de servire și amestecați până se omogenizează. Apoi pliați în amestecul de mere și stafide.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr BrunZahăr Brun
Sos De MereSos De Mere
CartofiCartofi
StafideStafide
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
BolBol
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții6
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista