Morcov Pecan Crunch Plăcintă
Morcov Pecan Crunch Pie necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Pentru $2.71 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 1135 calorii, 17g de proteine, și 63G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 10. Dacă aveți la îndemână sare, unt, morcovi și alte câteva ingrediente, o puteți face. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este adus la tine de Allrecipes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 52%. Acest scor este solid. Încercați Gogoși de plăcintă cu cartofi dulci cu nuci pecan prăjite, Mini Placinta Cu Ciocolata Pecan Cheesecake, și Fierbinte Pecan Crunch pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C).
Pentru a face Topping: într-un castron mediu combinați zahărul brun, untul topit sau margarina și nucile pecan tocate.
Se amestecă bine și se lasă deoparte.
Pentru a face cremă de morcovi: aburiți morcovii până se înmoaie.
Așezați morcovii răciți într-un blender sau robot de bucătărie și adăugați ouă, lapte condensat, condimente pentru plăcintă cu dovleac și sare. Se amestecă până se omogenizează.
Se toarnă amestecul de morcovi în coaja de plăcintă.
Se presară cu topping de pecan.
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 45 de minute sau până când scobitoarea introdusă în centru iese curată.