Morcov Osso Buco
O porție conține 18 calorii, 0g de proteine, și 1g de grăsime. Pentru 40 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 30. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de ceapă perlată, foarte morcovi, suc de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 50 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 30%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Rețete similare includ Morcov Osso Buco, Osso Buco, și Osso Buco.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Într-o tigaie mare, adâncă, rezistentă la cuptor, aduceți 1 inch de apă la fierbere.
Adăugați ceapa de perle și gătiți timp de 1 minut.
Scurgeți și tăiați ceapa, apoi curățați-le. Ștergeți tigaia.
Întoarceți tigaia la foc și adăugați 1 lingură de ulei.
Adăugați morcovii într-un singur strat, condimentați cu sare și piper și gătiți la foc moderat, întorcând, până se rumenesc, aproximativ 5 minute pe fiecare parte.
Adăugați ceapa perlată, presărați cu pudra de curry și gătiți, amestecând de câteva ori, până când este parfumată, aproximativ 1 minut.
Adăugați vinul și fierbeți la foc moderat timp de 3 minute.
Adăugați pudra de porcini și bulionul de ciuperci și dați la fiert.
Transferați tigaia în cuptor și fierbeți morcovii timp de 1 oră și 15 minute, întorcând o dată, până se înmoaie.
Condimentează sosul cu sare și piper. Puneți morcovii, ceapa și sosul în boluri puțin adânci. Într-un bol, aruncați pătrunjelul cu zeama de lămâie și restul de 1 linguriță de ulei și condimentați cu sare și piper. Împrăștiați frunzele de pătrunjel peste morcovi și serviți.
Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Italianul funcționează foarte bine cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Ai putea încerca Mazzei Fonterutoli Chianti Classico. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 32 de dolari pe sticlă.
![Mazzei Fonterutoli Chianti Classico]()
Mazzei Fonterutoli Chianti Classico
"Multă carne, fructe de pădure și caracter de prune pe nas și palat. Corpolent, cu taninuri catifelate și un finisaj lung și bogat. Stil Decadent care îmi place. Calitate serioasă pentru vintage. Nr Castello în 2002, astfel încât acest lucru a fost actualizat."- Spectator de vinculoare: roșu-purpuriu intens, dar strălucitor și excepțional de concentrat.Buchet: extrem de intens și complex, cu mirosuri de cireșe și zmeură însoțite de nuanțe ușoare prăjite și picante.Aromă: impactul în gură este incisiv, dar moale datorită unei structuri substanțiale de taninuri în care ies în evidență cele moi și bine rotunjite. Aciditatea este fuzionată cu corpul vinului și ajută la transmiterea senzațiilor plăcute de căldură și putere. Vinul are un finisaj lung, neobișnuit pentru un Chianti Classico obișnuit.