Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de mâncare laterală, așa că încercați morcovul-Edamame saut. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 2G de proteine, 3G de grăsime, și un total de 58 calorii. Pentru 31 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 5. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 20 minute. Dacă aveți la îndemână ulei de măsline, ardei gras, sare și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 39%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Saute Edamame În Stil Provensal, Morcov Sote, și Edamame Și Salată De Morcovi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți uleiul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
2
Adăugați șalotă și sotati 3 până la 4 minute sau până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
3
Adăugați morcovul și edamame; saut 5 minute sau până când legumele sunt aproape fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Edamame Congelat (din Păstăi)
Grăsime De Porc înapoi
4
Adăugați ardei gras; saut 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime
5
Adăugați pătrunjelul și untul, amestecând până se topește untul. Se amestecă sucul de lămâie, cimbru, sare și piper negru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)