Morcov Cremos Cu Supă De Curry
Reteta morcov cremos cu supa de Curry ar putea satisface pofta ta Indian în aproximativ 45 minute. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 4G de proteine, 15g de grăsime, și un total de 205 calorii. Pentru 64 de cenți pe porție, veți obține o garnitură care servește 6. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți unt, dintr-o cutie, pudră de curry și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Este perfect pentru Toamna. Este adus la tine de Allrecipes. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Cu o lingură scor de 41%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Supă De Morcov Curry Roșu, Supă De Morcovi Curry, și Supă de Curry de morcovi și dovlecei.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul la foc mediu-mare într-o tigaie mare, adâncă, până când strălucește.
Adăugați morcovii, apoi ceapa; se sotează, amestecând foarte puțin la început, apoi mai des, până când legumele încep să se rumenească, 7 până la 8 minute.
Reduceți căldura la minim și adăugați unt, zahăr și usturoi; continuați să gătiți până când toate legumele au o culoare bogată de caramel, cu aproximativ 10 minute mai mult.
Adăugați pudră de curry; continuați să sotati până când este parfumat, cu 30 de secunde până la 1 minut mai mult.
Adăugați bulion; aduceți la foc mic la foc mediu-mare. Reduceți căldura la minim și fierbeți, parțial acoperit, până când morcovii sunt fragede, aproximativ 10 minute.
Folosind un blender de imersie sau un blender tradițional, piure până la foarte neted, 30 de secunde până la 1 minut. (Dacă utilizați un blender tradițional, aerisiți-l fie îndepărtând Centrul pop-out al capacului, fie ridicând o margine a capacului. Drapați recipientul blenderului cu un prosop de bucătărie. Pentru a' curăța ' recipientul, se toarnă puțin jumătate și jumătate, se amestecă scurt, apoi se adaugă în supă.)
Reveniți la tigaie (sau o oală de supă); adăugați suficient jumătate și jumătate, astfel încât amestecul să fie asemănător cu soupl, dar suficient de gros pentru a pluti garnitura. Gustați și adăugați sare și piper, dacă este necesar.
Se încălzește, se toarnă în boluri, se ornează și se servește.