Morcov Cremos Cu Supă De Curry

Morcov Cremos Cu Supă De Curry
Reteta morcov cremos cu supa de Curry ar putea satisface pofta ta Indian în aproximativ 45 minute. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 4G de proteine, 15g de grăsime, și un total de 205 calorii. Pentru 64 de cenți pe porție, veți obține o garnitură care servește 6. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți unt, dintr-o cutie, pudră de curry și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Este perfect pentru Toamna. Este adus la tine de Allrecipes. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Cu o lingură scor de 41%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Supă De Morcov Curry Roșu, Supă De Morcovi Curry, și Supă de Curry de morcovi și dovlecei.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul la foc mediu-mare într-o tigaie mare, adâncă, până când strălucește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Adăugați morcovii, apoi ceapa; se sotează, amestecând foarte puțin la început, apoi mai des, până când legumele încep să se rumenească, 7 până la 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
MorcovMorcov
CeapăCeapă
3
Reduceți căldura la minim și adăugați unt, zahăr și usturoi; continuați să gătiți până când toate legumele au o culoare bogată de caramel, cu aproximativ 10 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Culoare CaramelCuloare Caramel
LegumeLegume
UntUnt
UsturoiUsturoi
ZahărZahăr
4
Adăugați pudră de curry; continuați să sotati până când este parfumat, cu 30 de secunde până la 1 minut mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pudră De CurryPudră De Curry
5
Adăugați bulion; aduceți la foc mic la foc mediu-mare. Reduceți căldura la minim și fierbeți, parțial acoperit, până când morcovii sunt fragede, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MorcovMorcov
BulionBulion
6
Folosind un blender de imersie sau un blender tradițional, piure până la foarte neted, 30 de secunde până la 1 minut. (Dacă utilizați un blender tradițional, aerisiți-l fie îndepărtând Centrul pop-out al capacului, fie ridicând o margine a capacului. Drapați recipientul blenderului cu un prosop de bucătărie. Pentru a' curăța ' recipientul, se toarnă puțin jumătate și jumătate, se amestecă scurt, apoi se adaugă în supă.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amestec De Condimente Pentru Friptură, Marca Preferată Montreal Steak Seasoning De La McCormickAmestec De Condimente Pentru Friptură, Marca Preferată Montreal Steak Seasoning De La McCormick
Echipamente pe care le vei folosi
Imersiune BlenderImersiune Blender
Prosoape De BucătărieProsoape De Bucătărie
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
7
Reveniți la tigaie (sau o oală de supă); adăugați suficient jumătate și jumătate, astfel încât amestecul să fie asemănător cu soupl, dar suficient de gros pentru a pluti garnitura. Gustați și adăugați sare și piper, dacă este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
SupăSupă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
8
Se încălzește, se toarnă în boluri, se ornează și se servește.
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
PolonicPolonic

Vin recomandat: Gruener Veltliner, Riesling, Trandafir Spumant

Gruener Veltliner, Riesling și Sparkling ros Circulators sunt alegeri excelente pentru indieni. Cel mai bun vin pentru mâncarea indiană va depinde de felul de mâncare, desigur, dar aceste murături pot fi servite refrigerate și au o anumită dulceață pentru a completa condimentele și aromele complexe ale unei mari varietăți de feluri de mâncare tradiționale. Ai putea încerca Pfaffl Zeiseneck Gruner Veltliner. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,1 din 5 stele și un preț de aproximativ 16 dolari pe sticlă.
Pfaffl Zeiseneck Gruner Veltliner
Pfaffl Zeiseneck Gruner Veltliner
Incredibil de crocant și bine dezosat, cu mult piper și un strop de extravaganță. Nu e de mirare, pentru că acest vin crește pe cel mai mare recif de stridii fosile din lume.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate14
Bucătăriiindianasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista