Reteta morcov cremos cu supa de Curry ar putea satisface pofta ta Indian în aproximativ 45 minute. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 4G de proteine, 15g de grăsime, și un total de 205 calorii. Pentru 64 de cenți pe porție, veți obține o garnitură care servește 6. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți unt, dintr-o cutie, pudră de curry și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Este perfect pentru Toamna. Este adus la tine de Allrecipes. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Cu o lingură scor de 41%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Supă De Morcov Curry Roșu, Supă De Morcovi Curry, și Supă de Curry de morcovi și dovlecei.
Instrucțiuni
1
Încălziți uleiul la foc mediu-mare într-o tigaie mare, adâncă, până când strălucește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
2
Adăugați morcovii, apoi ceapa; se sotează, amestecând foarte puțin la început, apoi mai des, până când legumele încep să se rumenească, 7 până la 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Legume
Morcov
Ceapă
3
Reduceți căldura la minim și adăugați unt, zahăr și usturoi; continuați să gătiți până când toate legumele au o culoare bogată de caramel, cu aproximativ 10 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Culoare Caramel
Legume
Unt
Usturoi
Zahăr
4
Adăugați pudră de curry; continuați să sotati până când este parfumat, cu 30 de secunde până la 1 minut mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pudră De Curry
5
Adăugați bulion; aduceți la foc mic la foc mediu-mare. Reduceți căldura la minim și fierbeți, parțial acoperit, până când morcovii sunt fragede, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Morcov
Bulion
6
Folosind un blender de imersie sau un blender tradițional, piure până la foarte neted, 30 de secunde până la 1 minut. (Dacă utilizați un blender tradițional, aerisiți-l fie îndepărtând Centrul pop-out al capacului, fie ridicând o margine a capacului. Drapați recipientul blenderului cu un prosop de bucătărie. Pentru a' curăța ' recipientul, se toarnă puțin jumătate și jumătate, se amestecă scurt, apoi se adaugă în supă.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amestec De Condimente Pentru Friptură, Marca Preferată Montreal Steak Seasoning De La McCormick
Echipamente pe care le vei folosi
Imersiune Blender
Prosoape De Bucătărie
42 Lemn Dulce Snur Roșu
7
Reveniți la tigaie (sau o oală de supă); adăugați suficient jumătate și jumătate, astfel încât amestecul să fie asemănător cu soupl, dar suficient de gros pentru a pluti garnitura. Gustați și adăugați sare și piper, dacă este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Supă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
Grăsime De Porc înapoi
8
Se încălzește, se toarnă în boluri, se ornează și se servește.
Gruener Veltliner, Riesling și Sparkling ros Circulators sunt alegeri excelente pentru indieni. Cel mai bun vin pentru mâncarea indiană va depinde de felul de mâncare, desigur, dar aceste murături pot fi servite refrigerate și au o anumită dulceață pentru a completa condimentele și aromele complexe ale unei mari varietăți de feluri de mâncare tradiționale. Ai putea încerca Pfaffl Zeiseneck Gruner Veltliner. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,1 din 5 stele și un preț de aproximativ 16 dolari pe sticlă.