Morcov Chia Pet Tratează
O porție conține 91 calorii, 3G de proteine, și 4G de grăsime. Această rețetă servește 24 și costă 20 de cenți pe porție. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați unt de migdale, ulei de canolan, germeni de grâu și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un vegan dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 33%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Brioșe Cu ALAC De Morcov Chia, Vegan Raw chia-tort de morcovi, și Budincă De Chia Cu Tort De Morcovi Bogat În Proteine pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 177°.tapetați o foaie mare de copt superficială cu hârtie pergament.
Combinați făinurile, germenii de grâu și semințele de chia într-un castron mediu.
Bateți împreună untul de migdale, apa, uleiul și siropul într-un castron separat, apoi amestecați morcovii.
Se toarnă ingredientele umede în uscat și se amestecă cu o lingură sau o spatulă de cauciuc până se formează un aluat foarte dur. Frământați aluatul în castron de 6-7 ori până când aluatul este destul de rigid.
Întoarceți aluatul pe o suprafață de lucru ușor făinată și rulați la o grosime de 1/4 inch. Cu un tăietor de prăjituri în formă de OS de câine de 3 inci, tăiați biscuiții și transferați pe foaia de copt pregătită. Apăsați toate resturile împreună, frământând o dată sau de două ori, apoi rulați la o grosime de 1/4 inch și tăiați mai mulți biscuiți; repetați dacă este necesar.
Coaceți biscuiții până se rumenesc ușor și destul de tari, aproximativ 35-40 de minute.
Scoateți din cuptor și răciți complet; biscuiții se vor întări pe măsură ce se răcesc. A se păstra într-un recipient etanș.