Moqueca De Somon
Nevoie de o felul principal fără gluten și pescatarian? Moqueca de somon ar putea fi o rețetă grozavă de încercat. Pentru $ 4.22 pe portie, această rețetă acoperă 32% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 3 porții cu 618 calorii, 36g de proteine, și 30g de grăsime fiecare. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. Dacă aveți la îndemână ulei de măsline, roșii, boia și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma orezul fiert, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Orez Pentru Micul Dejun ca desert. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 77%, care este solid. Rețete similare sunt Moqueca, Supă De Pește Braziliană (Moqueca), și Tocană De Pește Braziliană / Moqueca.
Instrucțiuni
Clătiți somonul; se usucă. Într-o tigaie de 10 până la 11 inci la foc mare, topiți untul.
Așezați somonul, carnea în jos, în tigaie și rumeniți ușor, aproximativ 2 minute. Întoarceți-vă cu o spatulă largă și pielea maro ușor, aproximativ 2 minute. Ridicați peștele și puneți-l pe o farfurie.
La tigaie se adaugă usturoi, ceapă și roșii. Se amestecă până se evaporă sucurile, aproximativ 2 minute.
Se adaugă boia; se amestecă.
Adăugați lapte de cocos; se amestecă bine. Puneți peștele, pielea în jos, în sos. Acoperiți tigaia și fierbeți la foc mediu până când somonul este opac, dar încă cu aspect umed în centrul celei mai groase părți (tăiat pentru a testa), 5 până la 7 minute, amestecând ocazional sosul în jurul peștelui.
Cu spatula, transferați peștele într-un platou; păstrați cald.
Adăugați smântână în tigaie și amestecați la foc mare până când sosul fierbe. Se amestecă 2 linguri de coriandru și se toarnă sos peste pește.
Se presară cu cilantro rămas.
Serviți pește și sos peste orez. Condimentează după gust cu sare și piper.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Un vin pe care l-ați putea încerca este Antica Chardonnay (Mountain Select). Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 29 de dolari.
![Antica Chardonnay (Munte Selectați)]()
Antica Chardonnay (Munte Selectați)
Chardonnay 2017 este vibrant și bogat cu arome ispititoare care duc la un miez ferm de arome de pere, mere și caise umbrite de stejar ușor condimentat. La gust, vinul oferă strat după strat de arome persistente. Vinul evidențiază puritatea varietală cu eleganță și prospețime pe gust.Chardonnay a fost cules de la viță de vie în vârstă de 4 până la 31 de ani din porțiuni selectate din nouă blocuri de viță de vie, care sunt plantate la o altitudine de 1.413-1.494 picioare. Selecția din acest an a cuprins 10 Clone Chardonnay—nouă Burgundian și aclamata selecție Heritage Weimer—care împreună creează complexitatea aromelor și aromelor pe care le căutăm pentru Chardonnay-ul nostru montan.