Moong Dal cu spanac
Moong Dal cu spanac ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia principală de rețete. Această rețetă servește 4 și costă 1,53 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 16g de proteine, 9g de grăsime, și un total de 278 calorii. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. 2 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Dacă aveți ardei chile, ardei chile, ulei vegetal și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a folosi ghimbirul proaspăt, puteți urma acest fel principal cu Cookie - Uri Proaspete De Ghimbir ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Este adus la tine de Toțiretete. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 94%, ceea ce este uimitor. Încercați Moong Dal cu spanac, Khatta Moong (Întreg Verde Moong Dal), și moong Dal tadka , cum se face moong Dal pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați apa, lintea, spanacul, ardeii verzi de chile, ghimbirul, turmericul și sarea într-o oală mare la foc mediu-mare; aduceți la fierbere și gătiți până când lintea este fragedă și apa este absorbită, aproximativ 20 de minute.
Încălziți uleiul și ghee împreună într-o tigaie mică; prăjiți frunzele de curry, ardeii roșii de chile, semințele de chimen, semințele de muștar și pulberea de asafoetida în amestec până când semințele încep să se împrăștie. Se amestecă amestecul în amestecul de linte.
Presărați ardeiul roșu măcinat peste amestec și gătiți încă 5 minute.