Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de fel principal, așa că încercați Monkfish: Codan în Umido. Această rețetă face 6 porții cu 328 de calorii, 29 g de proteine și 12 g de grăsime fiecare. Pentru 7,76 USD per porție, această rețetă acoperă 22% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Foodnetwork necesită ulei de măsline, ardei gras, ceapă și pătrunjel. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten, fără lactate, paleolitică și primară. Toate lucrurile luate în considerare, am decis că această rețetă merită un scor de 71%. Acest scor este solid. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Monkfish la abur: Polpo în Umido, Codan alla vaccinara (Cozi de bou în stil măcelar) și Monkfish înăbușit cu slănină și roșii.
Instrucțiuni
1
Într-o caserolă cu fundul greu, încălziți 3/4 din ulei la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
2
Adăugați ceapa, ceapa perla, frunza de dafin și usturoiul. Gatiti, amestecand, timp de 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Perlată
Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
3
Mai gatiti cateva minute, amestecand continuu, apoi adaugati vinul rosu, si gatiti 5 minute continuand sa amestecati continuu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De Leuștean Pudră
4
Adăugați sosul de roșii, piureul de ardei și vinul alb. Se condimentează cu sare și piper, se aduce la fierbere, apoi se reduce la fiert și se fierbe timp de 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Ceapă, Zaruri Fine (se Păstrează Pentru Garnitura Finală)
Sani De Fazan Daca)
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
5
Adăugați peștele și fierbeți până devine opac, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Caracatiță Brite
6
Scoateți ceapa și adăugați lingura rămasă de ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
7
Presărați pătrunjelul și împărțiți uniform în 6 boluri încălzite.
Monkfish funcționează foarte bine cu Pinot Noir, Pinot Grigio și Gruener Veltliner. Peștele este la fel de divers ca și vinul, așa că este greu să alegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau un Grüner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cu carne, cu aromă puternică, cum ar fi somonul și tonul, poate face față chiar și unui vin roșu ușor, cum ar fi un pinot noir. Perrier-Jouet Grand Brut cu un rating de 4,3 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 57 de dolari pe sticlă.
Perrier-Jouet Grand Brut
Prospețimea și vivacitatea izbitoare a aromelor florale și fructate (fructe galbene și fructe proaspete) prind rădăcini, înainte de a lăsa loc unor note subtile de vanilie și unt, dând vinului un caracter fructat și consistent. Notele de prune cireșe, lămâie și portocală bergamotă apar mai întâi, apoi fac loc florilor pomilor fructiferi, precum teiul și caprifoiul. Acestea sunt urmate de note de unt, prajituri madeleine si zahar vanilat. Note persistente de grapefruit, piersici albe, pere verzi, meri si alune verzi completeaza gustul.