Monkfish Provincial
Monkfish Provincial ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 773 calorii, 57G de proteine, și 43G de grăsime fiecare. Pentru $11.73 pe portie, această rețetă acoperă 38% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână vin, roșii, ciuperci și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma făina, puteți urma acest fel principal cu Tarta de mere cu sos de Caramel ca desert. Această rețetă este plăcută de 14 gurmanzi și bucătari. Este adus la tine de Allrecipes. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. Cu o lingură scor de 84%, acest fel de mâncare este uimitor. Rețete similare includ Încercat și adevărat: Monkfish Provincial, Pui Provincial, și Salată Provincială De Cartofi.
Instrucțiuni
Într-o pungă de plastic resigilabilă, amestecați sarea, piperul, condimentul Cajun și făina.
Așezați peștișorul în pungă, sigilați și agitați pentru a acoperi ușor.
Încălziți uleiul și topiți untul într-o tigaie la foc mediu.
Așezați peștele în tigaie și gătiți timp de aproximativ 3 minute.
Se amestecă usturoiul, roșiile și ciupercile și se continuă gătitul 3 minute.
Se amestecă vinul și pătrunjelul. Continuați să gătiți și amestecați 2 minute, sau până când călugărul fulgi ușor cu o furculiță.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru pește. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ați putea încerca este Ziobaffan organic Pinot Grigio. Are 4,6 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 17 dolari.
![Ziobaffa Organic Pinot Grigio]()
Ziobaffa Organic Pinot Grigio
Ziobaffa organic Pinot Grigio are arome proaspete bogate de mere și pere, cu note de citrice care se estompează într-un buchet floral, iar pe gust este luminos și proaspăt, cu arome minunate de fructe.ZIOBAFFA Pinot Grigio se împerechează bine cu o gamă largă de bucătării mai ușoare, în special pește/crustacee, păsări de curte, paste în sos de smântână și brânzeturi mai moi. Este, de asemenea, un aperitiv ideal. Amestec: 100% Pinot Grigio