Monkfish Cu Ratatouille
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Monkfish cu Ratatouille. Această rețetă face 4 porții cu 253 calorii, 29G de proteine, și 7g de grăsime fiecare. Pentru $6.52 pe portie, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână ulei de măsline, capere, vinete și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 42 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 87%. Acest scor este grozav. Încercați Ratatouille ' s Ratatouille (confit Byaldi al lui Thomas Keller), Confit Byaldi (aka Ratatouille ' s Ratatouille), și Tarte Tatin-tartelete Tatin-Tarte Tatin la ratatouille pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 45
Aruncați vinetele, dovleceii, ardeiul gras și ceapa cu 2 lingurițe de ulei într-un castron.
Adăugați cimbru; condimentează cu sare și piper și aruncă din nou. Înveliți o tigaie superficială cu spray de gătit. Aranjați legumele pe tigaie și prăjiți până se înmoaie, aproximativ 20 de minute. Se amestecă usturoiul și marinara. Acoperiți ușor cu folie și prăjiți încă 10 minute.
Scoateți tigaia din cuptor. Se amestecă busuiocul tocat. Frecați fileurile cu restul de 2 lingurițe de ulei; condimentează cu sare și piper. Nestle pește în legume; acoperiți ușor cu folie.
Coaceți până când peștele este doar gătit, aproximativ 10 minute. Se acoperă cu frunze de busuioc și capere.
Se încălzește cuptorul la 45
Aruncați vinetele, dovleceii, ardeiul gras și ceapa cu 2 lingurițe de ulei într-un castron.
Adăugați cimbru; condimentează cu sare și piper și aruncă din nou. Înveliți o tigaie superficială cu spray de gătit. Aranjați legumele pe tigaie și prăjiți până se înmoaie, aproximativ 20 de minute. Se amestecă usturoiul și marinara. Acoperiți ușor cu folie și prăjiți încă 10 minute.
Scoateți tigaia din cuptor. Se amestecă busuiocul tocat. Frecați fileurile cu restul de 2 lingurițe de ulei; condimentează cu sare și piper. Nestle pește în legume; acoperiți ușor cu folie.
Coaceți până când peștele este doar gătit, aproximativ 10 minute. Se acoperă cu frunze de busuioc și capere.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru pești. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Mark West Pinot Grigio cu un rating de 4, 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 13 dolari pe sticlă.
![Mark West Pinot Grigio]()
Mark West Pinot Grigio
Crisp și curat, acest vin are miere, fructe de piatră și citrice cu un finisaj subtil, curat și persistent.Încercați să vă împerecheați cu pește și chipsuri vechi bune, salate de vară și scoici aburite la duzină...sau zeci.