Monkfish aburit: Polpo în Umido
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați peștișorul aburit: Polpo in Umido. Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară servește 6 și costă $ 3.9 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 18g de proteine, 11g de grăsime, și un total de 201 calorii. Un amestec de fulgi de ardei, ceapă, peștișor și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 82%. Acest scor este excelent. Încercați Pescăruș fiert: Codan în Umido, Polpo alla griglia (caracatiță la grătar), și Insalata di Calamari e Polpo (salată caldă de fructe de mare) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o cratiță la foc mediu-mic, transpirați ușor usturoiul în uleiul de măsline până când este foarte moale, dar nu se rumeneste.
Adăugați ceapa și continuați să gătiți 5 până la 7 minute, până când ceapa este moale și rumenită. Creșteți căldura la mediu-mare și adăugați jumătăți de roșii, tăiați părțile în jos. Gatiti rosiile, intorcandu-se frecvent, pana cand isi elibereaza sucurile si sunt foarte moi.
Se amestecă pătrunjelul, fulgii de ardei roșu, sarea și piperul, după gust și scorțișoara. Acoperiți tigaia și gătiți timp de 15 minute, până când sosul este gros și aromat.
Scoateți bățul de scorțișoară și împingeți sosul printr-o sită cu ochiuri fine sau o moară de legume sau procesați într-un piure grosier.
Adăugați sosul într-o tigaie curată și puneți-l la foc mediu.
Tăiați peștișorul în 6 bucăți de dimensiuni de servire și adăugați la sosul fierbinte. Gatiti, rotind bucatile de peste pana cand sunt fierte, dar inca ferme, aproximativ 7-10 minute.
Scoateți peștele într-un capac de platou de servire cu sosul.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Peștele funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care merg cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Ouxlner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb delicat aromat. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, poate chiar să se ocupe de un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca Scarpetta Pinot Grigio. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,2 din 5 stele și un preț de aproximativ 13 dolari pe sticlă.
Scarpetta Pinot Grigio
Culoare paie deschisă, cu doar un indiciu de somon. Arome atât de fructe de piatră, cât și de pepene galben. Arătând capacitatea lui Pinot Grigio de a fi ușor pe picioare, dar complex. Pepene galben și fructe de piatră cu minerale și corp mediu. Pinot Grigio are o gamă atât de mare. Minunat de unul singur ca aperitivo, cu pește ușor la grătar precum sashimi, pesce crudo sau ceviche.