Mondongo Colombiano (supă de porc, Tripă și Chorizo)

Mondongo Colombiano (supă de porc, Tripă și Chorizo)
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Mondongo Colombiano (supă de porc, Tripă și Chorizo). Această rețetă face 8 porții cu 528 calorii, 28G de proteine, și 30g de grăsime fiecare. Pentru $1.49 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de roșii, yuca, tripă de vită și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma apa, puteți urma acest fel principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și întreg 30 dieta. 952 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 86%. Acest scor este remarcabil. Încercați Sopa de Mondongo Colombiano, Supă de roșii cu tripă și cârnați (alias supă rămasă: reciclată), și Ciorba de burta (Ciorba de Burta) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Spălați Tripa cu apă caldă și frecați cu suc de lămâie. Într-o oală mare combinați Tripa, bicarbonatul de sodiu și suficientă apă pentru a acoperi Tripa cu 2 inci.Se aduce la fierbere, se reduce la foc mic și se gătește până când Tripa este foarte fragedă, aproximativ 1 1/2 până la 2 ore sau 45 de minute dacă se folosește o oală sub presiune.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/4 Lingurițe Fulgi De Pătrunjel Uscat, împărțiți1-1/4 Lingurițe Fulgi De Pătrunjel Uscat, împărțiți
Avocado Hass Ușor PiureAvocado Hass Ușor Piure
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
10 Catei De Usturoi, Intregi10 Catei De Usturoi, Intregi
2
Scurgeți Tripa și aruncați water.In într-o oală mare, așezați Tripa gătită, carnea de porc, chorizos, roșii, scallions, ceapă, usturoi, chimen și achiote.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ghimbir întreg, ZdrobitGhimbir întreg, Zdrobit
AnnattoAnnatto
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 TocatăCeapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
3
Adăugați suficientă apă pentru a acoperi.Aduceți la fierbere, apoi reduceți focul la minim și fierbeți încet. Pentru aproximativ 45 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
4
Adăugați yuca, coriandru și cartofi. Gatiti inca 30 de minute.Se toarnă în boluri și se ornează cu cilantro proaspăt suplimentar și pene de var.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Ulei Vegetal3 Linguri De Ulei Vegetal
Pană De VarPană De Var
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
ManiocManioc
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
PolonicPolonic
5
Se servește cu orez alb, avocado, banane și sos fierbinte(aj.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orez AlbOrez Alb
2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite
1 Ardei Arbol Uscat1 Ardei Arbol Uscat
(carton Bloc)(carton Bloc)
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate18
Revista