Molly Stevens' fiert Monkfish cu rosii Cherry & busuioc
Molly Stevens ' monkfish fiert cu roșii Cherry și busuioc ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 75g de proteine, 31g de grăsime, și un total de 810 calorii. Această rețetă servește 3. Pentru $17.5 pe portie, această rețetă acoperă 37% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 13 gurmanzi și bucătari. Un amestec de apă, roșii de struguri, busuioc și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 82%. Acest scor este excelent. Rețete similare sunt Monkfish Fiert Cu Slănină Și Roșii, Pui en Papillote cu busuioc și roșii Cherry, și Spaghete cu crab, roșii cherry și busuioc.
Instrucțiuni
1
Cu clești sau o lingură cu fante, transferați pe prosoape de hârtie pentru a se scurge.
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
La 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate Subțiri
4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită
2
Puneți tigaia la foc mediu, adăugați feniculul și condimentați cu sare și fulgii de ardei roșu. Se amestecă cu o lingură de lemn pentru a acoperi feniculul cu picăturile de ulei și pancetta și se sotează doar un minut sau două, până când feniculul începe să sfârâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
1/2 Cană De Mazăre Cu Zahăr, Tăiată în Bucăți De 1 Inch
Capere Pline De Sare, înmuiate, Clătite și Scurse
(tub Mare)
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
3
Adăugați 1/4 cană de apă și amestecați și răzuiți fundul pentru a disloca și dizolva orice bucăți gustoase de pancetta gătite. Acoperiți, reduceți focul la mediu-mic și fierbeți, amestecând de câteva ori, până când feniculul este fraged cu doar puțină rezistență, aproximativ 7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Mazăre Cu Zahăr, Tăiată în Bucăți De 1 Inch
Capere Pline De Sare, înmuiate, Clătite și Scurse
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
4
Adăugați încă o lingură de ulei în tigaie, împreună cu roșiile și usturoiul.Creșteți căldura la mediu și sotati, neacoperite, agitând și amestecând frecvent, până când roșiile încep să izbucnească, aproximativ 10 minute. Se amestecă des și se răzuie minunata crustă caramelizată care se va dezvolta pe fundul tigaiei. Când aproximativ jumătate din roșii au izbucnit, aproximativ 12 minute, adăugați încă 2 până la 3 linguri de apă și pancetta, acoperiți, reduceți focul la mediu-mic și lăsați să fiarbă, amestecând ocazional, în timp ce pregătiți peștele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Mazăre Cu Zahăr, Tăiată în Bucăți De 1 Inch
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
Borcan Conserve De Zmeură Fără Semințe
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
5
Inspectați peștișorul. Majoritatea peștilor de călugăr provin de pe piață cu o membrană subțire cenușie, destul de slabă, care acoperă peștele. Acesta este un strat natural care există între piele și fileul alb pur și trebuie îndepărtat din motive estetice și texturale. Unele piețe tăiați acest lucru pentru tine, dar cele mai multe nu. folosind un cuțit ascuțit sau un cuțit de file, tăiați membrana fără a tăia peștele. Tăiați și orice pete întunecate de pe monkfish.[De fapt, mi-a fost destul de greu să tai toate bucățile întunecate. Am făcut tot ce am putut, dar, retrospectiv, nu ar fi trebuit să subliniez atât de mult; bucățile întunecate care au rămas erau fine și în mare parte ascunse de sos.]
Ingrediente de care veți avea nevoie
Monkfish
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
Cuțit File
2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul
6
Tăiați fileul de călugăr în 4 porții egale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fileuri De Pește
7
Se usucă fileurile de monkfish cu prosoape de hârtie și se condimentează peste tot cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fileuri De Pește
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
Echipamente pe care le vei folosi
La 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate Subțiri
8
Încălziți lingura rămasă de ulei într-o tigaie antiaderentă medie (9 până la 10 inci) la foc mediu. Când uleiul strălucește, adăugați peștele și sotati până când și-a pierdut aspectul crud și exteriorul este auriu pal, 4 minute pe parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
9
Transferați fileurile în sosul de roșii-fenicul care fierbe. Cu o spatulă de cauciuc, răzuiți orice ulei sau sucuri din tigaia antiaderentă pe fileuri. Acoperiți și fierbeți ușor la foc mic, întorcând fileurile după 4 minute, până când peștele este doar gătit, aproximativ 8 minute în total.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Capere Pline De Sare, înmuiate, Clătite și Scurse
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă
10
Transferați peștele pe farfurii calde. Amestecați busuiocul în sos, gustați sare și piper și lingurați-l în jurul peștelui de pe fiecare farfurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
Monkfish
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
11
Serviți și bucurați-vă!Tags: braising, peste, Molly Stevens
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru pești. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris cu un rating de 4,4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 26 de dolari pe sticlă.