Molly Stevens' fiert Monkfish cu rosii Cherry & busuioc

Molly Stevens' fiert Monkfish cu rosii Cherry & busuioc
Molly Stevens ' monkfish fiert cu roșii Cherry și busuioc ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 75g de proteine, 31g de grăsime, și un total de 810 calorii. Această rețetă servește 3. Pentru $17.5 pe portie, această rețetă acoperă 37% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 13 gurmanzi și bucătari. Un amestec de apă, roșii de struguri, busuioc și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 82%. Acest scor este excelent. Rețete similare sunt Monkfish Fiert Cu Slănină Și Roșii, Pui en Papillote cu busuioc și roșii Cherry, și Spaghete cu crab, roșii cherry și busuioc.

Instrucțiuni

1
Cu clești sau o lingură cu fante, transferați pe prosoape de hârtie pentru a se scurge.
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
La 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate SubțiriLa 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate Subțiri
4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită
2
Puneți tigaia la foc mediu, adăugați feniculul și condimentați cu sare și fulgii de ardei roșu. Se amestecă cu o lingură de lemn pentru a acoperi feniculul cu picăturile de ulei și pancetta și se sotează doar un minut sau două, până când feniculul începe să sfârâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru StropireUlei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
1/2 Cană De Mazăre Cu Zahăr, Tăiată în Bucăți De 1 Inch1/2 Cană De Mazăre Cu Zahăr, Tăiată în Bucăți De 1 Inch
Capere Pline De Sare, înmuiate, Clătite și ScurseCapere Pline De Sare, înmuiate, Clătite și Scurse
(tub Mare)(tub Mare)
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativUncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
3
Adăugați 1/4 cană de apă și amestecați și răzuiți fundul pentru a disloca și dizolva orice bucăți gustoase de pancetta gătite. Acoperiți, reduceți focul la mediu-mic și fierbeți, amestecând de câteva ori, până când feniculul este fraged cu doar puțină rezistență, aproximativ 7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Mazăre Cu Zahăr, Tăiată în Bucăți De 1 Inch1/2 Cană De Mazăre Cu Zahăr, Tăiată în Bucăți De 1 Inch
Capere Pline De Sare, înmuiate, Clătite și ScurseCapere Pline De Sare, înmuiate, Clătite și Scurse
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
4
Adăugați încă o lingură de ulei în tigaie, împreună cu roșiile și usturoiul.Creșteți căldura la mediu și sotati, neacoperite, agitând și amestecând frecvent, până când roșiile încep să izbucnească, aproximativ 10 minute. Se amestecă des și se răzuie minunata crustă caramelizată care se va dezvolta pe fundul tigaiei. Când aproximativ jumătate din roșii au izbucnit, aproximativ 12 minute, adăugați încă 2 până la 3 linguri de apă și pancetta, acoperiți, reduceți focul la mediu-mic și lăsați să fiarbă, amestecând ocazional, în timp ce pregătiți peștele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Mazăre Cu Zahăr, Tăiată în Bucăți De 1 Inch1/2 Cană De Mazăre Cu Zahăr, Tăiată în Bucăți De 1 Inch
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 InchBoccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
Borcan Conserve De Zmeură Fără SemințeBorcan Conserve De Zmeură Fără Semințe
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
5
Inspectați peștișorul. Majoritatea peștilor de călugăr provin de pe piață cu o membrană subțire cenușie, destul de slabă, care acoperă peștele. Acesta este un strat natural care există între piele și fileul alb pur și trebuie îndepărtat din motive estetice și texturale. Unele piețe tăiați acest lucru pentru tine, dar cele mai multe nu. folosind un cuțit ascuțit sau un cuțit de file, tăiați membrana fără a tăia peștele. Tăiați și orice pete întunecate de pe monkfish.[De fapt, mi-a fost destul de greu să tai toate bucățile întunecate. Am făcut tot ce am putut, dar, retrospectiv, nu ar fi trebuit să subliniez atât de mult; bucățile întunecate care au rămas erau fine și în mare parte ascunse de sos.]
Ingrediente de care veți avea nevoie
MonkfishMonkfish
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
Cuțit FileCuțit File
2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul
6
Tăiați fileul de călugăr în 4 porții egale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fileuri De PeșteFileuri De Pește
7
Se usucă fileurile de monkfish cu prosoape de hârtie și se condimentează peste tot cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fileuri De PeșteFileuri De Pește
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
Echipamente pe care le vei folosi
La 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate SubțiriLa 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate Subțiri
8
Încălziți lingura rămasă de ulei într-o tigaie antiaderentă medie (9 până la 10 inci) la foc mediu. Când uleiul strălucește, adăugați peștele și sotati până când și-a pierdut aspectul crud și exteriorul este auriu pal, 4 minute pe parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
9
Transferați fileurile în sosul de roșii-fenicul care fierbe. Cu o spatulă de cauciuc, răzuiți orice ulei sau sucuri din tigaia antiaderentă pe fileuri. Acoperiți și fierbeți ușor la foc mic, întorcând fileurile după 4 minute, până când peștele este doar gătit, aproximativ 8 minute în total.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Capere Pline De Sare, înmuiate, Clătite și ScurseCapere Pline De Sare, înmuiate, Clătite și Scurse
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 InchBoccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă
10
Transferați peștele pe farfurii calde. Amestecați busuiocul în sos, gustați sare și piper și lingurați-l în jurul peștelui de pe fiecare farfurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
MonkfishMonkfish
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
11
Serviți și bucurați-vă!Tags: braising, peste, Molly Stevens
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
12
Depusă În Conformitate Cu: Rețete, Fructe De Mare
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecel, Nedecojit și TocatDovlecel, Nedecojit și Tocat

Ingrediente

2Tbsbusuioc proaspăt mărunțitbusuioc proaspăt mărunțit3Rubarbă, tocată proaspătă sau congelatăPiper negru proaspăt măcinatPiper negru proaspăt măcinat1tăiat în bucăți de ½ inch (eu folosesc cotlet subțire de porc sau resturi de porc)Adăugați un alt ulei în tigaie, împreună cu roșiile și usturoiulAdăugați un alt ulei în tigaie, împreună cu roșiile și usturoiul3Rubarbă, tocată proaspătă sau congelatăSare grosierăSare grosieră2376 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtirifenicul mărunțit (aproximativ 1/2 bec)fenicul mărunțit (aproximativ 1/2 bec)2căței de usturoi, tocațicăței de usturoi, tocați1halbăroșii de cireșe sau struguriroșii de cireșe sau struguri3Rubarbă, tocată proaspătă sau congelatăMolly Stevens' fiert Monkfish cu rosii Cherry & busuiocMolly Stevens' fiert Monkfish cu rosii Cherry & busuioc1WES E Limba englezăTăiați fileul de călugăr în 4 egaleTăiați fileul de călugăr în 4 egale680Nuci de orice fel (tocate)fileuri de peștefileuri de pește3Tbsulei de măsline extravirginulei de măsline extravirgin57Nuci de orice fel (tocate)felii groase pancetta, tăiate în bucăți de 1 inchfelii groase pancetta, tăiate în bucăți de 1 inch3Rubarbă, tocată proaspătă sau congelatăServiți și bucurați-văServiți și bucurați-vă1pinchVârf de fulgi de ardei roșu zdrobitVârf de fulgi de ardei roșu zdrobit6Transferați peștele pe farfurii calde. Amestecați busuiocul în sos, gustați sare și piper și lingurați-l în jurul peștelui de pe fiecare farfurieTransferați peștele pe farfurii calde. Amestecați busuiocul în sos, gustați sare și piper și lingurați-l în jurul peștelui de pe fiecare farfurie596 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiriapă, plus mai mult după cum este necesarapă, plus mai mult după cum este necesar20088 aprilie8 aprilie3Rubarbă, tocată proaspătă sau congelatăCitat Din Adam RobertsCitat Din Adam Roberts3Rubarbă, tocată proaspătă sau congelatăDepusă În Conformitate Cu: Rețete, Fructe De MareDepusă În Conformitate Cu: Rețete, Fructe De Mare11 kilogram de dovlecel,ComenComen3Rubarbă, tocată proaspătă sau congelatăLasă-o pe Molly să-și lucreze magia în bucătăria ta după o zi grea de muncă. Iată cum o faci…Lasă-o pe Molly să-și lucreze magia în bucătăria ta după o zi grea de muncă. Iată cum o faci…3Rubarbă, tocată proaspătă sau congelatăUrmătorul Următorul " aprilie la Paris3Rubarbă, tocată proaspătă sau congelatăTags: braising, peste, Molly StevensTags: braising, peste, Molly Stevens3Rubarbă, tocată proaspătă sau congelată"Anterior Faceți Cunoștință Cu Plăcile

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru pești. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris cu un rating de 4,4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 26 de dolari pe sticlă.
Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris
Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris
Un amestec de trei podgorii grozave, acest strugure viu creează un vin prietenos cu mâncarea, luminos și pur. Acidul tăiat cu cuțit, cu pere, sorbet de lămâie, condimente și iasomie îți face gura apă și mâinile să tremure.
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții3
Scor De Sănătate59
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista