Mojo Rising
Această rețetă face 1 porții cu 1161 calorii, 2G de proteine, și 1g de grăsime fiecare. Pentru $9.18 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 29 de gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, prietenos cu fodmap și vegan dieta. Mergeți la magazin și ridicați garnitura: de var și crenguță de mentă, var, apă seltzer și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 39%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Muschi de porc la gratar cu cartofi Ridati, Mojo Verde si Mojo Pic 8, Mojo pic sos roșu picant pentru cartofi Mojo, și Mojo de ciocolată-usturoi cu pâine cubaneză prăjită (Tostadas de Pan Cubano con Mojo de Chocolate) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Faceți extractul de mentă: tocați menta și puneți-o într-un borcan sigilabil. Acoperiți cu vodcă. Închideți borcanul și agitați, apoi lăsați într-o fereastră însorită timp de două sau trei zile. Se strecoară printr-un filtru de cafea și se păstrează într-o sticlă mică. Va fi de culoare maro chihlimbar închis.
Încălziți 1/2 cană de apă cu 1/2 cană de zahăr într-o cratiță mică.
Tăiați coaja de tei cu un cojitor de legume, adăugați în sirop. Quarter lime, stoarcerea sucului în sirop și apoi adăugați bucățile de var sucate și pulpoase în tigaie. Se fierbe timp de 15 minute, amestecând ocazional. Se strecoară și se păstrează într-un borcan mic sau sticlă la frigider.
Faceți cocktailul: umpleți un pahar cu gheață zdrobită.
Adăugați cacha corkulata, sirop de var amar și extract de mentă. Se amestecă ușor.
Se toarnă sifonul, se amestecă ușor pentru a se amesteca.
Se ornează cu felie de lime și o crenguță de mentă.