Mojito Tilapia Taco Bites este un fără lactate rețetă cu 2 porții. Acest fel principal are 1339 calorii, 109G de proteine, și 49G de grăsime pe porție. Pentru $12.76 pe portie, această rețetă acoperă 56% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți file de tilapia, adăugați linguri de tilapia mix la chipsurile de tortilla. garnisiți, sare și piper și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma laptele de cocos, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Lapte De Cocos ca desert. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. 10 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 91%. Acest scor este minunat. Încercați Coconut Mojito Energy Bites (Vegan și Paleo), Mușcături De Taco De Pește, și Mușcături De Taco De Creveți pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 37
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
2
Cu 30 de minute înainte de a găti tilapia, tăiați tortilele în triunghiuri, stropiți cu ulei de măsline, condimentați cu sare și piper și așezați-le pe o foaie de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Chiftele De Pui Vegetariene Congelate
Tilapia
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
3
Coaceți la 375 timp de 15-20 de minute, urmărind îndeaproape și răsturnând la jumătatea drumului.Puteți fie să coaceți tilapia (400 de grade timp de aproximativ 15-18 minute, în funcție de cât de groase sunt fileurile), fie să o prăjiți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tilapia
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
Creveți Sotați, Decojiți
4
Încălziți o tigaie la foc mediu și pulverizați cu ulei de măsline. Gatiti tilapia aproximativ 3-4 minute pe fiecare parte.Odată ce peștele este gătit, fulgați-l cu o furculiță și amestecați cu șalotă tocată, avocado tocat, coajă de tei rămasă, coriandru și/sau mentă. Mi-a plăcut combinația sau coriandru și mentă, dar aș sugera să o încerc înainte de a face un castron întreg din ea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri Ulei De Arahide Prajit Sau Ulei Vegetal
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Adăugați câteva linguri de tilapia mix la chipsurile de tortilla.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Căni De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lămâie, Rupte în Bucăți Mici (aproximativ 6 Uncii)
Tilapia
6
Se ornează cu smântână sau iaurt grecesc și salsa verde.No frica. Mă voi întoarce mâine pentru a contribui la creșterea în greutate de vacanță. E sezonul!postat în rețete, fructe de Mare88 comentarii
Ingrediente de care veți avea nevoie
Iaurt Grecesc
Can) Canned Salsa Verde
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru Tilapia. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ai putea încerca este Rabble Pinot Gris. Are 4,9 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 20 de dolari.