Mojito Cupcakes

Mojito Cupcakes
Mojito Cupcakes ar putea fi doar American rețeta pe care o căutați. Această rețetă servește 24. O porție conține 258 calorii, 2G de proteine, și 17g de grăsime. Pentru 49 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați unt, rom, albușuri de ou și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. O mulțime de oameni au făcut această rețetă, iar 570 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 14%. Acest scor este destul de rău. Încercați Mojito Cupcakes, Mojito Cupcakes, și Mojito Cupcakes pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 177° (325F pentru tigăi întunecate sau antiaderente).
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Așezați cana de copt din hârtie în fiecare dintre cele 24 de căni de brioșe de dimensiuni obișnuite. Într-un castron mare, bateți ingredientele cupcake cu mixer electric la viteză mică 30 de secunde, apoi la viteză medie 2 minute. Împărțiți aluatul uniform între cupele de briose.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiate în FeliiTăiate în Felii
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
1 1/2 Cani De Dovlecel Tocat, Stors Uscat1 1/2 Cani De Dovlecel Tocat, Stors Uscat
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
3
Coaceți 18 până la 23 de minute sau până când scobitoarea introdusă în centru iese curată. Se răcește în tigăi 10 minute. În cratița de 1 litru, amestecați ingredientele siropului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Conserve Jumătăți De Pere în Sirop2 Conserve Jumătăți De Pere în Sirop
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Mestecat MentăGumă De Mestecat Mentă
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
4
Se încălzește la fierbere la foc mare, amestecând frecvent. Reduceți căldura la mediu; continuați să fierbeți 4 minute, amestecând frecvent, până se îngroașă ușor.
5
Tăiați un cerc mic din centrul fiecărui cupcake cald; rezervați bucățile îndepărtate. Turnați încet aproximativ 1 linguriță de sirop în fiecare gaură de cupcake; înlocuiți cercul de tort.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiate în FeliiTăiate în Felii
2 Conserve Jumătăți De Pere în Sirop2 Conserve Jumătăți De Pere în Sirop
6
Periați partea superioară a fiecărui cupcake cu siropul rămas. Se răcește complet în tigăi, se acoperă; la frigider cel puțin 2 ore sau peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiate în FeliiTăiate în Felii
2 Conserve Jumătăți De Pere în Sirop2 Conserve Jumătăți De Pere în Sirop
7
Pipă sau înghețează fiecare cupcake rece cu frișcă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roll-up Cu Fructe (recomandat: Fructe La Picior)Roll-up Cu Fructe (recomandat: Fructe La Picior)
Tăiate în FeliiTăiate în Felii
8
Garnisiți fiecare cu frunze proaspete de mentă și felie de var sferturi. A se păstra acoperit la frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mentă ProaspătăMentă Proaspătă
Felie De TeiFelie De Tei
DificultateExpert
Gata În4 hrs
Porții24
Scor De Sănătate0
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista