Mofongo Relleno de Pollo Guisado (Pătlagini și trosnituri de porc cu pui înăbușit)

Mofongo Relleno de Pollo Guisado (Pătlagini și trosnituri de porc cu pui înăbușit)
Mofongo Relleno de Pollo Guisado (Pătlagini și Cracklings de porc cu pui înăbușit) ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 459 calorii, 43G de proteine, și 18g de grăsime. Pentru $2.42 pe portie, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați slănină, căței de usturoi, ceapă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma pătlaginele, puteți urma acest fel principal cu Tort de pătlagină cu cremă de unt de Avocado ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 63%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Oala sub presiune pui fiert cu porumb (Pollo Guisado con Maiz), Mofongo Funky cu Sopa De Pollo și carne de porc prăjită din Puerto Rico, și Pollo Guisado (Tocană De Pui).

Instrucțiuni

1
Pentru a pregăti puiul, încălziți 1 1/2 lingurițe de ulei într-un cuptor olandez mare la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor OlandezCuptor Olandez
2
Adăugați jumătate de pui; saut 8 minute sau până se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
3
Scoateți puiul din tigaie. Repetați procedura cu 1 1/2 lingurițe de ulei și puiul rămas. Puneți puiul în tigaie; se amestecă ceapa și următoarele 5 ingrediente (prin sos de roșii). Aduceți la fierbere; acoperiți, reduceți focul și fierbeți 20 de minute sau până când puiul este gata. Păstrați cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De RoșiiSos De Roșii
Pui întregPui întreg
CeapăCeapă
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Pentru a pregăti mofongo, puneți pătlaginele și 1/2 linguriță de sare într-un cuptor olandez mare. Acoperiți cu apă la 1 inch deasupra plantainelor; se amestecă pentru a dizolva sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PătlaginăPătlagină
ApăApă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor OlandezCuptor Olandez
5
Lăsați să stea 20 de minute.
6
Scurgeți pătlaginele și reveniți la tigaie. Acoperiți pătlaginele cu apă la 1 inch deasupra pătlaginelor. Se aduce la fierbere la foc mare. Reduceți căldura și fierbeți 20 de minute sau până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PătlaginăPătlagină
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
7
Scurgeți pătlaginele; reveniți la tigaie. Mash plantains cu un masher de cartofi. Se amestecă 1 1/2 lingurițe sare, slănină, usturoi și bulion. Formați amestecul de pătlagină în torturi de 24 (1/2 inch grosime).
Ingrediente de care veți avea nevoie
PătlaginăPătlagină
UsturoiUsturoi
CartofiCartofi
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
BulionBulion
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Masher De CartofiMasher De Cartofi
TigaieTigaie
8
Încălziți 2 linguri de ulei într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
9
Adăugați 8 chiftele; gatiti 3 minute pe fiecare parte sau pana se rumeneste. Repetați procedura de două ori cu chiftele rămase și ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
10
Serviți amestecul de pui peste chiftele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate25
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista