Mofongo Relleno de Pollo Guisado (Pătlagini și trosnituri de porc cu pui înăbușit)
Mofongo Relleno de Pollo Guisado (Pătlagini și Cracklings de porc cu pui înăbușit) ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 459 calorii, 43G de proteine, și 18g de grăsime. Pentru $2.42 pe portie, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați slănină, căței de usturoi, ceapă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma pătlaginele, puteți urma acest fel principal cu Tort de pătlagină cu cremă de unt de Avocado ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 63%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Oala sub presiune pui fiert cu porumb (Pollo Guisado con Maiz), Mofongo Funky cu Sopa De Pollo și carne de porc prăjită din Puerto Rico, și Pollo Guisado (Tocană De Pui).
Instrucțiuni
1
Pentru a pregăti puiul, încălziți 1 1/2 lingurițe de ulei într-un cuptor olandez mare la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întreg
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Olandez
2
Adăugați jumătate de pui; saut 8 minute sau până se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întreg
3
Scoateți puiul din tigaie. Repetați procedura cu 1 1/2 lingurițe de ulei și puiul rămas. Puneți puiul în tigaie; se amestecă ceapa și următoarele 5 ingrediente (prin sos de roșii). Aduceți la fierbere; acoperiți, reduceți focul și fierbeți 20 de minute sau până când puiul este gata. Păstrați cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Roșii
Pui întreg
Ceapă
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
4
Pentru a pregăti mofongo, puneți pătlaginele și 1/2 linguriță de sare într-un cuptor olandez mare. Acoperiți cu apă la 1 inch deasupra plantainelor; se amestecă pentru a dizolva sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pătlagină
Apă
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Olandez
5
Lăsați să stea 20 de minute.
6
Scurgeți pătlaginele și reveniți la tigaie. Acoperiți pătlaginele cu apă la 1 inch deasupra pătlaginelor. Se aduce la fierbere la foc mare. Reduceți căldura și fierbeți 20 de minute sau până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pătlagină
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
7
Scurgeți pătlaginele; reveniți la tigaie. Mash plantains cu un masher de cartofi. Se amestecă 1 1/2 lingurițe sare, slănină, usturoi și bulion. Formați amestecul de pătlagină în torturi de 24 (1/2 inch grosime).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pătlagină
Usturoi
Cartofi
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Bulion
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Masher De Cartofi
Tigaie
8
Încălziți 2 linguri de ulei într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
9
Adăugați 8 chiftele; gatiti 3 minute pe fiecare parte sau pana se rumeneste. Repetați procedura de două ori cu chiftele rămase și ulei.