Mock Pecan Pie I
Reteta Mock Pecan Pie aș putea satisface pofta de Sud în jurul valorii de 45 minute. Pentru 22 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 6g de grăsime, și un total de 174 calorii. Această rețetă servește 10. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Recunostintei. 13 persoane au fost impresionate de această rețetă. Un amestec de ouă, unt, zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Funcționează bine ca un desert ieftin. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Este adus la tine de Toțiretete. Cu o lingură scor de 15%, acest fel de mâncare nu este atât de remarcabil. Încercați Mini Ciocolata Pecan Plăcintă Cu Brânză, Homar Batjocoritor, și Mock Fleică pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Într-un castron mediu combinați ouăle, zahărul brun și zahărul alb. Bate bine. Se amestecă extractul de vanilie și untul topit sau margarina.
Se amestecă bine. Îndoiți în ovăz și nucă de cocos.
Se toarnă în coajă de plăcintă.
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 30 de minute. Se răcește înainte de servire. Se acoperă cu frișcă, dacă se dorește.
Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel
Riesling, Sparkling Wine și Zinfandel sunt alegerile mele de top pentru Southern. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu alimentele sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Fess Parker Santa Barbara Riesling cu un rating de 4 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 9 dolari pe sticlă.
![Fess Parker Santa Barbara Riesling]()
Fess Parker Santa Barbara Riesling
Note florale și flori portocalii, amestecate cu mirosuri de citrice, piersici, caprifoi și caise ușoare pe nas. Pe palat veți găsi arome de piersici, caise și citrice. Aceste arome se combină pentru a produce un Riesling uscat, dar bine echilibrat.