Mocha Trufe

Mocha Trufe
Nevoie de o băutură fără gluten și prietenoasă cu FODMAP? Trufele Mocha ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. Această rețetă servește 66. Pentru 18 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 117 calorii, 1g de proteine, și 7g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați stratul de bomboane de ciocolată, apă, chipsuri de ciocolată semidulce și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 9%. Acest scor este improvizabil. Rețete similare includ Mocha Trufe, Mocha Trufe, și Mocha-Trufe De Alune.

Instrucțiuni

1
Într-un castron sigur pentru cuptorul cu microunde, topiți chipsurile de ciocolată; se amestecă până se omogenizează. Bateți în cremă de brânză. Se dizolvă cafeaua în apă; se adaugă în crema de brânză și se bate până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni (12 Uncii) Amăruie (60% Cacao) Chipsuri De Ciocolată (recomandat: Ghiradelli)2 Căni (12 Uncii) Amăruie (60% Cacao) Chipsuri De Ciocolată (recomandat: Ghiradelli)
2 Tortilla De Făină (8 Inci), La Temperatura Camerei2 Tortilla De Făină (8 Inci), La Temperatura Camerei
Suplimentar Topping Bătut și Firimituri De Napolitană De Ciocolată, OpționalSuplimentar Topping Bătut și Firimituri De Napolitană De Ciocolată, Opțional
1 Cerc De Tort De Carton (6 Inchi)1 Cerc De Tort De Carton (6 Inchi)
Echipamente pe care le vei folosi
Legume Din Amestec Din CaliforniaLegume Din Amestec Din California
Răsuciți Funii De Lemn DulceRăsuciți Funii De Lemn Dulce
2
Se răcește până când este suficient de ferm pentru a se modela. Formați în 1-in. bile și așezați pe foaie de copt căptușită cu hârtie cerată. Se răcește timp de 1-2 ore sau până când este ferm.
Echipamente pe care le vei folosi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
3
Într-un cuptor cu microunde, topiți stratul de ciocolată; se amestecă până se omogenizează. Înmuiați bilele în ciocolată; lăsați excesul să se scurgă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri Margerine Sau Unt2 Linguri Margerine Sau Unt
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
2 Căni De Amestec De Umplutură Condimentat Cu Ierburi, Zdrobit2 Căni De Amestec De Umplutură Condimentat Cu Ierburi, Zdrobit
Echipamente pe care le vei folosi
Legume Din Amestec Din CaliforniaLegume Din Amestec Din California
4
Așezați pe hârtie cerată; lăsați să stea până se fixează. Topiți stratul alb și stropiți peste trufe, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TrufeTrufe
DificultateExpert
Gata În25 m.
Porții66
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista