Mocha-Portocaliu Bûche de Noël.
Mocha-Orange B-ul este o vegetarian garnitură. O porție conține 491 calorii, 6g de proteine, și 12g de grăsime. Această rețetă servește 8 și costă 69 de cenți pe porție. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți la îndemână praf de copt, extract de vanillan, zahăr pudră și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 18%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Mocha B8che de No, Bûche de Noël., și Buche De Noel pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Ungeți fundul și părțile laterale ale unei tigaie jellyroll de 15" x 10"; tapetați cu hârtie de ceară; hârtie de ceară de grăsime și făină. Pune deoparte.
Combinați făina, praful de copt și sarea, amestecând bine. Pune deoparte.
Bateți albușurile la viteză mare cu un mixer electric până se spumează. Adăugați treptat 1/4 cană de zahăr, câte 1 lingură, bătând până se formează vârfuri tari și zahărul se dizolvă (2 până la 4 minute). Pune deoparte.
Bateți gălbenușurile de ou într-un bol mare de amestecare la viteză mare, adăugând treptat 1/2 cană de zahăr; bate 5 minute sau până devine gros și palid.
Adăugați apă, coajă de portocală și arome; bate bine.
Adăugați amestecul de făină și bateți până se omogenizează. Îndoiți aproximativ o treime din amestecul de albuș de ou. Îndoiți ușor amestecul de albuș de ou rămas.
Întindeți aluatul uniform în tigaia pregătită.
Coaceți la 375 timp de 10 minute sau până când partea superioară revine când este ușor atinsă.
Cerneti 3 linguri de zahar pudra intr-un dreptunghi de 15" x 10 " pe un prosop de stofa; pus deoparte. Când tortul este gata, slăbiți imediat din părțile laterale ale tigaiei și întoarceți-vă pe prosopul îndulcit. Îndepărtați hârtia de ceară. Începând de la capătul îngust, înfășurați tortul și prosopul împreună; se răcește complet pe un suport de sârmă, cu cusătura în jos.
În timp ce tortul se răcește, amestecați granulele de cafea în lapte până când granulele de cafea se dizolvă.
Combinați 3 3/4 căni de zahăr pudră și cacao într-un castron mare, amestecând bine cu un tel de sârmă.
Adăugați amestecul de cafea și untul în amestecul de zahăr; bateți la viteză medie până se omogenizează.
Desfaceți tort și scoateți prosop.
Întindeți tortul cu jumătate de glazură; reroll cu atenție.
Tăiați o felie diagonală groasă de 1 " de la 1 capăt al ruloului de tort.
Așezați rola de tort pe o farfurie de servire, cu cusătura în jos; poziționați bucata tăiată pe partea laterală a ruloului de tort pentru a semăna cu un nod, folosind puțină glazură pentru a o "lipi" în loc.
Întindeți glazura rămasă peste tort și nod. Scor glazură cu dinții unei furculițe pentru a semăna cu scoarța copacului. Răciți tortul înainte de servire dacă glazura este moale.