Mocha negrese cu glazura de cafea

Negrese Mocha cu glazura de cafea ar putea fi doar American rețetă pe care o căutați. Această rețetă face 48 de porții cu 107 calorii, 1g de proteine, și 5g de grăsime fiecare. Pentru 13 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 12 persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Funcționează bine ca un desert ieftin. Un amestec de pudră de cacao, lapte, extract de vanillan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 15 minute. Este adus la tine de Toțiretete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 9%. Acest scor este improvizabil. Încercați prajituri Kahl zeama de ciocolata Kahl zeama de ciocolata Kahl zeama de ciocolata Kahl zeama de ciocolata Kahl zeama de ciocolata Kahl zeama de ciocolata Kahl zeama de ciocolata Kahl zeama de ciocolata Kahl zeama de ciocolata, Fudgy Mocha negrese cu cafea burniță, și Peppermint Mocha negrese + cafea-mate Giveaway pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți o tigaie de 9x13 inci.
Topiți scurtarea și 1/2 cană de unt într-o tigaie mică la foc mic; se toarnă amestecul topit într-un bol de amestecare. Se amestecă cacao în amestecul de unt până se combină bine, urmat de zahăr. Se dizolvă 4 lingurițe de cafea instant cu apă fierbinte într-un castron mic; se amestecă în amestecul de cacao.
Bateți ouăle în aluat, pe rând, bătând bine fiecare ou înainte de a adăuga următorul. Se amestecă făina, 2 lingurițe extract de vanilie și sare în aluat doar până la umezeală.
Se toarnă aluatul în tava de copt pregătită.
Coaceți brownies în cuptorul preîncălzit până când o scobitoare introdusă în centru iese cu firimituri umede, 25 până la 30 de minute. Se răcește complet.
Bateți 1/2 cană de unt înmuiat cu 1 linguriță extract de vanilie într-un bol.
Adăugați zahărul cofetarilor în amestec și bateți până la crem folosind un mixer electric la viteză medie. Se dizolvă 1 lingură de cafea instant cu lapte într-un castron mic; se adaugă la glazură. Creșteți viteza mixerului la mare și bateți până la lumină și pufos, 3 până la 5 minute. Frost răcit negrese.