Mocha Marmură Fudge
Această rețetă servește 64. Dacă 16 cenți pe porție se încadrează în bugetul dvs., Mocha Marble Fudge ar putea fi un uimitor fără gluten rețetă pentru a încerca. O porție conține 100 de calorii, 1g de proteine, și 7g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de unt, granule de cafea, lapte condensat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 7%. Acest scor este improvizabil. Încercați Tort De Marmură De Alune Mocha Cu Ganache De Smântână Mocha, Tort Mocha Fudge Bundt cu glazură Mocha Fudge, și Pâine De Marmură Mocha pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Linia de jos și părțile laterale ale 8-sau 9-inch pan pătrat cu folie, lăsând folie deasupra 2 laturi opuse ale tigaie; folie de grăsime cu unt.
Într-o cratiță antiaderentă de 2 litri, amestecați 3/4 cană de lapte și pudra de espresso. Se amestecă chipsurile albe de copt.
Se încălzește la foc mediu-mic 5 până la 7 minute, amestecând ocazional, până când chipsurile sunt topite și amestecul este neted.
În aceeași cratiță, amestecați laptele rămas, chipsurile de ciocolată și vanilia.
Se încălzește la foc mediu-mic 5 până la 7 minute, amestecând ocazional, până când chipsurile sunt topite și amestecul este neted. Picătură de linguri peste stratul de espresso. Amestecuri de vârtej cu cuțit de masă. Apăsați ușor cu mâna pentru a netezi partea superioară.
Se dă la frigider aproximativ 2 ore sau până se răcește și se întărește.
Scoateți din tigaie, folosind folie pentru a ridica.
Tăiați în bucăți de 1 inch.