Mocha Crunch Cream Torte necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. O porție conține 291 calorii, 6g de proteine, și 10g de grăsime. Această rețetă servește 16. Pentru 59 cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Dacă aveți la îndemână apă, bicarbonat de sodiu, extract de vanillan și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Rețete similare includ Mocha Crunch Cream Torte, Crema Mocha Torte, și Toffee-Cremă De Mocha Torte.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Pentru a pregăti tortul, acoperiți tigăile rotunde de 2 (9 inci) cu spray de gătit; linia de jos cu hârtie de ceară. Înveliți hârtia de ceară cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De Ceară
3
Combinați cacao, 1/2 cană de apă clocotită și ciocolată într-un castron mic, amestecând până se omogenizează. Mișto.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolata
Pudră De Cacao
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
4
Puneți zahărul granulat, zahărul brun și 1/4 cană de unt într-un castron mare; bateți cu un mixer la viteză medie până se omogenizează bine (aproximativ 2 minute).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Granulat
Zahăr Brun
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
Bol
5
Adăugați înlocuitor de ou; bate bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
înlocuitor De Ouă
6
Cântăriți sau lingurați ușor făina în cupe de măsurare uscate; nivelați cu un cuțit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Cupa De Măsurare
Cuțit
7
Combinați făina, bicarbonatul de sodiu și sarea, amestecând cu un tel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De Sodiu
Făină Pentru Toate Scopurile
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
8
Combinați zeama, smântâna și vanilia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte Bătut
Smântână
Vanilie
9
Adăugați amestecul de făină și amestecul de zară alternativ la amestecul de zahăr, începând și terminând cu amestecul de făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte Bătut
Făină Pentru Toate Scopurile
Zahăr
10
Adăugați amestecul de cacao; bate bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pudră De Cacao
11
Se toarnă aluatul în tigăi pregătite; atingeți brusc tigăile o dată pe tejghea pentru a îndepărta bulele de aer.
12
Coaceți la 350 timp de 25 de minute sau până când o culegere de lemn introdusă în centru iese curată. Se răcește în tigăi 10 minute pe un suport de sârmă; scoateți din tigăi. Se răcește complet pe grătar.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De Sârmă
Cuptor
13
Pentru a pregăti glazura, combinați zahărul pudră, crema de brânză, cafeaua și 1 lingură de unt într-un castron mare. Bateți cu un mixer la viteză medie până se omogenizează (nu exagerați).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Pudră
Cremă De Brânză
Glazura
Unt
Cafea
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
Bol
14
Așezați un strat de tort pe o farfurie.
15
Întindeți jumătate de glazură deasupra; se presară cu 1/3 cană chipsuri de cărămidă. Se acoperă cu stratul de tort rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Glazura
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Cartofi Prăjiți
16
Răspândiți glazura rămasă peste stratul superior; presărați cu așchii de cărămidă rămase.