Mocha-Chip Cheesecake Baruri
Mocha-Chip Cheesecake Baruri necesită aproximativ 30 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 48 de porții cu 169 calorii, 3G de proteine, și 10g de grăsime fiecare. Pentru 27 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați cacao de copt, cremă de brânză, zahăr brun și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Acesta este adus la tine de BettyCrocker.com. în general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 12%. Încercați Mocha-Chip Cheesecake Baruri, Mocha Chip Cheesecake, și Mocha Cheesecake Baruri pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 35
Ungeți fundul și părțile laterale ale tăvii cu role de jeleu, 15 1/2x10 1/2x1 inch, cu scurtare sau pulverizare cu spray de gătit. Bateți făina, ovăzul, zahărul brun, untul, 1 linguriță de cafea (uscată), sarea și bicarbonatul de sodiu într-un castron mare cu mixer electric la viteză medie sau amestecați cu lingura, până se sfărâmă. Apăsați aproximativ 4 căni din amestec în tigaie; rezervați amestecul de firimituri rămas.
Bateți ingredientele rămase, cu excepția chipsurilor de ciocolată, într-un castron mare cu mixer electric la viteză medie până la amestecare. Se amestecă 1/2 cană din chipsurile de ciocolată.
Se întinde peste crustă. Se amestecă restul de 1/4 cană de chipsuri de ciocolată în amestecul de firimituri rămas.
Se presară peste amestecul de brânză cremă; apăsați ușor.
Coaceți 32 până la 40 de minute sau până când centrul este setat și toppingul este maro auriu deschis. Se răcește 30 de minute. Se dă la frigider cel puțin 3 ore până se răcește. Pentru bare, tăiați în 8 rânduri cu 6 rânduri. A se păstra acoperit la frigider.