Mm sandwich-uri-stil PW!
Mm sandwich-uri-stil PW! ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $2.8 pe portie, această rețetă acoperă 28% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 484 calorii, 39G de proteine, și 30g de grăsime. Această rețetă servește 8. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Dacă aveți piper, brânză, ceapă și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 63%. Acest scor este destul de bun. Încercați Sandvișuri În Stil Cheesesteak, Sandvișuri În Stil Italian, și Sandvișuri Calde De Curcan În Stil Restaurant pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați friptura cubului în fâșii împotriva bobului. Se condimentează cu sare și piper. Pune deoparte.
Încălziți 4 linguri de unt într-o tigaie mare la foc mare. De îndată ce este topit (dar înainte de a arde) fâșii maro de friptură cub în două sau trei loturi, aproximativ 1 1/2 minute pe fiecare parte.
Scoateți carnea pe o farfurie curată când este maro. Pune deoparte. Reduceți căldura la mediu-mare.
Adăugați ceapă, usturoi, ardei verzi și ardei roșii și gătiți timp de 3 până la 5 minute sau până când este relativ moale (dar nu subțire.)
Scoateți pe o farfurie curată. Pune deoparte.Topiți 2 linguri de unt în tigaie.
Adăugați ciupercile feliate și amestecați.
Se toarnă sherry, apoi se adaugă Worcestershire și Tabasco. Gatiti la foc mediu-mare timp de cinci minute sau pana cand lichidul s-a redus cu aproximativ o treime.
Adăugați carne și legume, amestecând pentru a combina. Gatiti doar cateva minute pentru a incalzi totul, adaugand mai mult sherry si Worcestershire (si Tabasco) dupa cum este necesar. Se amestecă 2 linguri de unt la final. Păstrați fierbinte.Prajiti rulouri de delicatese înjumătățite în unt din belșug până se rumenesc și sunt crocante. Puneți amestecul de carne / legume pe jumătatea inferioară a chiflei, apoi puneți una sau două linguri de sos de tigaie peste carne (se va înmuia în chiflă.)
Stropiți puțin sos și pe partea inferioară a cocului de sus, pentru un plus de aromă și umiditate. Se acoperă cu brânză și se fierbe timp de un minut sau două, până când brânza se topește.