Miso-Vinete Glazurate
Vinetele glazurate Miso necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Pentru $2.06 pe portie, veți obține o garnitură care servește 6. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegană are 202 calorii, 7g de proteine, și 7g de grăsime pe porție. Această rețetă de la Epicurious are 44 de fani. Un amestec de oțet de orez, apă, scallions și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular uimitor de 85%. Încercați Miso-Vinete Glazurate (Nasu Miso), Miso-Vinete Glazurate, și Vinete glazurate cu ghimbir-miso pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Bateți împreună Shiro miso, oțet, apă, zahăr și ghimbir până când zahărul este dizolvat.
Ungeți o tigaie mare de copt superficială cu ulei și aranjați vinetele, tăiate cu părțile în sus, în tigaie.
Ungeți blaturile cu 2 linguri de ulei (total). Fierbeți vinetele la 4 până la 6 inci de la căldură până când începe să devină auriu pal și să se înmoaie, 4 până la 5 minute.
Periați generos cu amestec miso și fierbeți încă 2 minute.
Ungeți din nou vinetele cu miso și rotiți tigaia la 180 de grade (nu întoarceți vinetele), apoi continuați să fierbeți până când vinetele sunt fragede și glazura se rumenesc, 2 până la 3 minute.
Se servește presărat cu scallions.
* Disponibil pe piețele asiatice, magazinele de produse alimentare de specialitate și Uwajimaya (800-889-1928).