Miso - somon marinat cu castravete - daikon Relish
Miso-marinat somon cu castravete-daikon Relish ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 299 calorii, 36g de proteine, și 13g de grăsime. Această rețetă servește 6. Pentru $ 4.25 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați miso, mirin, ceapă verde și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma semințele de susan, puteți urma acest fel principal cu Pâine Cu Banane De Susan ca desert. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și pescatarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 85%. Acest scor este minunat. Rețete similare includ Somon Marinat Miso, Miso-Ghimbir Somon Marinat, și Miso Marinat Somon La Grătar.
Instrucțiuni
Bateți primele 6 ingrediente în vasul de copt din sticlă de 13x9x2 inci pentru a amesteca pentru marinată.
Adăugați somon; întoarceți-vă la strat. Acoperiți și răciți cel puțin 30 de minute și până la 2 ore. Preîncălziți broilerul. Tapetați foaia mare de copt grea cu folie; pulverizați cu spray antiaderent.
Scoateți fileurile de somon din marinada miso; folosind spatula de cauciuc, îndepărtați excesul de marinată. Aranjați somonul, cu pielea în sus, pe foaia de copt pregătită. Se fierbe la 5 până la 6 inci de la sursa de căldură până când pielea este crocantă, aproximativ 2 minute. Folosind spatula metalică, întoarceți somonul. Se fierbe până când somonul este doar gătit și se rumeneste deasupra, aproximativ 4 minute.
Transferați somonul în farfurii, cu pielea în jos. Lingura castravete savura peste.
Se presara cu seminte de susan, apoi varza si nori.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Somonul funcționează foarte bine cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Frank Family Vineyards Lewis Vineyard Reserve Chardonnay cu un rating de 5 stele din 5 pare un meci bun. Costă aproximativ 62 de dolari pe sticlă.
![Frank Family Vineyards Lewis Vineyard Reserve Chardonnay]()
Frank Family Vineyards Lewis Vineyard Reserve Chardonnay
Vinul este de culoare galben paie. Pe nas exprimă pere prăjite lent și flori de caprifoi. Pe cerul gurii, vinul este luminos și corpolent, cu o mulțime de lămâie Meyer și arome proaspete de caise.