Miso - somon marinat cu castravete - daikon Relish

Miso-marinat somon cu castravete-daikon Relish ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și pescatarian are 299 calorii, 36g de proteine, și 13g de grăsime pe porție. Pentru $ 4.25 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de muguri de ridiche, oțet de orez nesezonat, file de somon din Alaska și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma ghimbirul proaspăt, puteți urma acest fel principal cu Cookie-Uri Proaspete De Ghimbir ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 85%, care este super. Rețete similare sunt Miso - somon marinat cu castravete - daikon Relish, Somon Marinat Miso, și Miso-Ghimbir Somon Marinat.
Instrucțiuni
Bateți primele 6 ingrediente în vasul de copt din sticlă de 13x9x2 inci pentru a amesteca pentru marinată.
Adăugați somon; întoarceți-vă la strat. Acoperiți și răciți cel puțin 30 de minute și până la 2 ore.
Preîncălziți broilerul. Tapetați foaia mare de copt grea cu folie; pulverizați cu spray antiaderent.
Scoateți fileurile de somon din marinada miso; folosind spatula de cauciuc, îndepărtați excesul de marinată. Aranjați somonul, cu pielea în sus, pe foaia de copt pregătită. Se fierbe la 5 până la 6 inci de la sursa de căldură până când pielea este crocantă, aproximativ 2 minute. Folosind spatula metalică, întoarceți somonul. Se fierbe până când somonul este doar gătit și se rumeneste deasupra, aproximativ 4 minute.
Transferați somonul în farfurii, cu pielea în jos. Lingura castravete savura peste.
Se presara cu seminte de susan, apoi varza si nori.
* Miso alb, mirin și nori (foi subțiri de alge marine uscate) sunt disponibile pe piețele japoneze și în secțiunea de alimente asiatice sau în secțiunea frigorifică a supermarketurilor.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Somonul funcționează foarte bine cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Santan Ema Reserve Chardonnay cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 14 dolari pe sticlă.
![Santa Ema Reserve Chardonnay]()
Santa Ema Reserve Chardonnay
Santa Ema Chardonnay Reserva este un vin strălucitor de culoare galben auriu care provine din Valea Leyda. Apare un buchet de fructe tropicale coapte, cum ar fi bananele și fructele pasiunii, împreună cu atingeri de miere și vanilie. În gură, este un vin de echilibru bun și aciditate plăcută.Ideal pentru a merge cu pește gras și sosuri, fructe de mare și crab la grătar. De asemenea, ideal pentru carne albă și brânzeturi mature.