Miso-Somon Glazurat Cu Ghimbir

Miso-Somon Glazurat Cu Ghimbir
Miso-ghimbir somon glazurate ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 34G de proteine, 11g de grăsime, și un total de 299 calorii. Această rețetă servește 10 și costă 4,08 USD pe porție. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați oasele laterale de somon și pin îndepărtate, sos de soia, mirin și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma zahărul brun deschis, puteți urma acest fel principal cu Tarta de caise cu zahar brun si scortisoara ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și pescatarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 78%. Acest scor este solid. Încercați Vinete glazurate cu ghimbir-miso, Miso-Somon Glazurat, și Miso Somon Glazurat pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul pentru a fierbe și aranjați un suport în mijloc. Tapetați o foaie mare de copt cu folie și acoperiți folia cu ulei vegetal; pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Bateți mirin, miso, zahărul brun, sosul de soia și ghimbirul într-un castron mediu până se combină. Rezervați 1/3 cană din amestecul miso într-un castron mic; pus deoparte.Clătiți somonul sub apă curentă rece, uscați-l cu prosoape de hârtie și așezați-l pe foaia de copt cu pielea în jos. Folosind un cuțit ascuțit, marcați somonul cu tăieturi diagonale paralele de 1/4 inch, distanțate la 2 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pachet Milk DudsPachet Milk Duds
1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi
Migdale întregi, Cu Coajă și PrăjiteMigdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
6 Chifle Cu Susan, împărțite6 Chifle Cu Susan, împărțite
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
MisoMiso
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
3
Periați somonul cu tot amestecul miso rezervat de 1/3 cană. (Dacă partea somonului este mai lungă decât foaia de copt, puneți capătul cozii peștelui sub sine după aplicarea amestecului miso.) Se acoperă cu folie de plastic și se dă la frigider timp de 30 de minute.Puneți o strecurătoare mică cu ochiuri fine peste un castron mic și strecurați amestecul miso rămas. Aruncați solidele și lăsați sosul strecurat deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
MisoMiso
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
4
Scoateți peștele din frigider și aruncați folia de plastic. Fierbeți somonul pe foaia de copt, rotind o dată sau de două ori, până când este doar opac în centru și s-a format o crustă maro aurie, aproximativ 10 până la 12 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite
5
Scoateți somonul din cuptor, transferați-l într-un platou de servire și presărați-l cu scallions și semințe de susan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Uncii De Ceață Tocată5 Uncii De Ceață Tocată
Ceașcă Piept De Curcan Gătit MărunțitCeașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
6
Serviți imediat, trecând sosul strecurat pe lateral.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Ai putea încerca Hahn Winery Santa Lucia Highlands Chardonnay. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,1 din 5 stele și un preț de aproximativ 17 dolari pe sticlă.
Hahn Winery Santa Lucia Highlands Chardonnay
Hahn Winery Santa Lucia Highlands Chardonnay
Bogat și stratificat, cu note mătăsoase de piersică, nectarină, pere coapte și vanilie.
DificultateExpert
Gata În1 h, 15 m.
Porții10
Scor De Sănătate47
Revista