Miso-Somon Glazurat

Miso-Somon Glazurat
Somonul glazurat Miso este un fără gluten, fără lactate și pescatarian felul principal. O porție conține 315 calorii, 35g de proteine, și 11g de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 4,15 USD pe porție. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Dacă aveți la îndemână file de somon, arpagic, sos de soia și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma apa, puteți urma acest fel principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 82%. Acest scor este remarcabil. Rețete similare sunt Miso Somon Glazurat, Miso-Somon Glazurat, și Miso Somon Glazurat.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți broilerul.
Echipamente pe care le vei folosi
Pui BroilerPui Broiler
2
Combinați primele 4 ingrediente, amestecând cu un tel. Aranjați peștele într-un vas de copt puțin adânc acoperit cu spray de gătit. Puneți amestecul miso uniform peste pește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
PeștePește
MisoMiso
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
BatetiBateti
3
Se fierbe 10 minute sau până când peștele se fulgi ușor atunci când este testat cu o furculiță, ungând de două ori cu amestec miso.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PeștePește
MisoMiso
4
Se presară cu arpagic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ArpagicArpagic

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Un vin pe care l-ați putea încerca este retrospectiv Wines Chardonnay. Are 4,7 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 26 de dolari.
Vinuri Retrospective Chardonnay
Vinuri Retrospective Chardonnay
Chardonnay-ul nostru 2018 provine din podgoriile din Carneros și Oak Knoll. Fermentat în oțel inoxidabil, apoi îmbătrânit trei luni pe drojdie în stejar francez neutru, vinul prezintă o mare aciditate, greutate și senzație de gură. Acest Chardonnay 100% prezintă aciditate rezervată în mod normal vinurilor inoxidabile. Acesta este un Chardonnay frumos echilibrat.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate56
Revista