Miso orez brun și salată de pui
Rețeta Miso orez brun și salată de pui se poate face în aproximativ 45 de minute. Această rețetă servește 2 și costă 2,94 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 56G de proteine, 10g de grăsime, și un total de 559 calorii. 57 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Această rețetă de la BBC Good Food necesită orez brun basmati, piept de pui, oțet de orez și mirin. Funcționează bine ca fel principal. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 98%. Acest scor este remarcabil. Încercați Pui Miso cu orez brun, Miso Orange Glaze Cod Cu Orez Brun De Mazăre Shiitake, și Bol de orez brun cu Miso, ou Pocat și salată de Kale-ridiche pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Gatiti orezul urmand instructiunile ambalajului, apoi scurgeti si pastrati cald. În timp ce gătiți, așezați pieptul de pui într-o tigaie cu apă clocotită, astfel încât să fie complet acoperite. Se fierbe 1 min, apoi se stinge focul, se pune un capac și se lasă să stea 15 minute. Când este gătit, tăiați-l în felii.
Se fierbe broccoli până se înmoaie.
Se scurge, se clătește sub apă rece și se scurge din nou.
Pentru pansament, amestecați miso, oțet de orez, mirin și ghimbir împreună.
Împărțiți orezul între două farfurii și împrăștiați peste ceapa de primăvară și semințele de susan.
Așezați deasupra feliile de broccoli și pui. Pentru a termina, stropiți peste pansament.