Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați legumele la grătar Miso. Această rețetă servește 6 și costă 1,38 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 8g de grăsime, și un total de 120 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați dovlecei, vinete japoneze, ardei gras portocaliu și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este solid. Încercați Legume la grătar cu Miso Sabayon, Legume la grătar cu sos Miso, și Cod Miso Fript Cu Legume pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți grătarul la foc mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
2
Combinați miso și 1 lingură de apă. Adăugați treptat ulei, amestecând cu un tel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Miso
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
3
Așezați dovleceii, vinetele și ardeii grași pe o tigaie cu jeleu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Gras
Vinete
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
Jeleu
Rola
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
4
Adăugați 5 linguri amestec miso; aruncați pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Miso
5
Ungeți ceapa cu amestecul miso rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă
Miso
6
Așezați legumele pe un grătar acoperit cu spray de gătit. Grătiți dovleceii, vinetele și ardeiul gras 4 minute pe fiecare parte sau până se înmoaie. Ceapa la grătar 6 minute pe fiecare parte sau până se înmoaie.