Miso Glazurate Vinete Japoneze La Grătar

Vinetele japoneze la grătar glazurate Miso ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru garnituri. Pentru $3.89 pe portie, această rețetă acoperă 32% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 3 porții cu 546 calorii, 14g de proteine, și 23g de grăsime fiecare. 46 de persoane au considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Un amestec de ulei de canolan, mirin, sare și piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o destul de scump rețetă pentru fanii mâncării japoneze. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 98%. Acest scor este remarcabil. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Miso Glazurate Vinete Japoneze La Grătar, Miso japonez-vinete glazurate (Nasu no Dengaku), și Miso Japonez-Burgeri De Vinete Glazurate Cu Murături Proaspete.
Instrucțiuni
Preîncălziți un grătar cu cărbune sau un aragaz cu cărbune ceramic în stil kamado pentru grătar direct la foc mare.
Bateți împreună miso, mirin, zahăr și 2 linguri de apă până se combină.
Ungeți partea tăiată a vinetelor cu ulei și condimentați cu sare și piper. Grătiți vinetele, tăiate în jos, până se rumenesc ușor, aproximativ 4 minute. Întoarceți vinetele, periați cu o parte din glazură și continuați la grătar încă 2 minute.
Periați cu mai multă glazură, răsturnați și grătiți până când partea tăiată este caramelizată, aproximativ 4 minute.
Se scoate pe un platou, se taie cu fața în sus și se presară cu mentă.