Miso-ghimbir somon marinat este un fără gluten, fără lactate și pescatarian felul principal. Această rețetă servește 4 și costă 4,32 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 37g de proteine, 14g de grăsime, și un total de 328 calorii. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de ghimbir, sare și piper, mirin și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 76%. Acest scor este solid. Încercați Somon Marinat Miso, Miso Marinat Somon La Grătar, și Miso - somon marinat cu castravete - daikon Relish pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-un castron mic, amestecați primele 7 ingrediente până se omogenizează. Într-un vas mic de copt, acoperiți fileurile de somon cu marinada și întoarceți-le de câteva ori pentru a acoperi. Acoperiți și marinați timp de 30 de minute, întorcându-vă ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
File De Somon
1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Scoateți fileurile din marinată și condimentați cu sare și piper. Preîncălziți un grătar (sau broiler). Dacă folosiți un grătar, grătiți somonul cu pielea în jos până când pielea este aurie și crocantă, aproximativ 3-4 minute, apoi întoarceți-vă și grătiți încă 3-4 minute. Dacă utilizați un broiler, fierbeți cu pielea în jos, fără a răsturna, până când somonul este gătit și bine caramelizat deasupra, 4-5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime
Maioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)
Fulgi De Legume
3
Se servește cu orez.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Somonul funcționează foarte bine cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Un vin pe care l-ați putea încerca este Laguna Winery Russian River Chardonnay. Are 4,1 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 16 dolari.