Miso-ghimbir pui și varză
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați puiul și varza Miso-ghimbir. Această rețetă servește 4 și costă 4,18 USD pe porție. O porție conține 333 calorii, 32g de proteine, și 19g de grăsime. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați coapsele de pui, ciupercile shiitake, sare și piper și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 50%. Acest scor este bun. Rețete similare sunt Miso-ghimbir pui și varză, Pui Miso Cu Ghimbir La Grătar, și Pulpe De Pui Prăjite Picante Cu Miso Și Ghimbir.
Instrucțiuni
Într-un castron, bateți miso, usturoiul, uleiul de susan și 1/2 cană din stoc. Într-o tigaie mare, încălziți uleiul vegetal.
Adăugați puiul, condimentați cu sare și piper și gătiți la foc mare până când este gătit, 4 minute; folosind o lingură cu fante, transferați pe o farfurie.
Adăugați shiitake-ul, ghimbirul și stocul rămas în tigaie. Acoperiți și gătiți la foc moderat până când shiitake-ul este fraged, 2 minute.
Adăugați varza și puiul și amestecați la foc mare timp de 1 minut.
Adăugați sosul miso și aduceți la foc mic. Se amestecă daikon și scallions.
Transferați în boluri și serviți.