Miso-ghimbir pui și varză
Miso-ghimbir pui și varză ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 333 calorii, 32g de proteine, și 19g de grăsime fiecare. Pentru $ 4.18 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Un amestec de ridiche daikon, pastă miso, sare și piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Cu o lingură scor de 48%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Miso-ghimbir pui și varză, Pui Miso Cu Ghimbir La Grătar, și Pulpe De Pui Prăjite Picante Cu Miso Și Ghimbir pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron, bateți miso, usturoiul, uleiul de susan și 1/2 cană din stoc. Într-o tigaie mare, încălziți uleiul vegetal.
Adăugați puiul, condimentați cu sare și piper și gătiți la foc mare până când este gătit, 4 minute; folosind o lingură cu fante, transferați pe o farfurie.
Adăugați shiitake-ul, ghimbirul și stocul rămas în tigaie. Acoperiți și gătiți la foc moderat până când shiitake-ul este fraged, 2 minute.
Adăugați varza și puiul și amestecați la foc mare timp de 1 minut.
Adăugați sosul miso și aduceți la foc mic. Se amestecă daikon și scallions.
Transferați în boluri și serviți.