Miso-ghimbir pui și varză

Miso-ghimbir pui și varză
Miso-ghimbir pui și varză ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 333 calorii, 32g de proteine, și 19g de grăsime fiecare. Pentru $ 4.18 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Un amestec de ridiche daikon, pastă miso, sare și piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Cu o lingură scor de 48%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Miso-ghimbir pui și varză, Pui Miso Cu Ghimbir La Grătar, și Pulpe De Pui Prăjite Picante Cu Miso Și Ghimbir pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron, bateți miso, usturoiul, uleiul de susan și 1/2 cană din stoc. Într-o tigaie mare, încălziți uleiul vegetal.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
Ciupiți Semințele De Susan AlbCiupiți Semințele De Susan Alb
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
MisoMiso
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Adăugați puiul, condimentați cu sare și piper și gătiți la foc mare până când este gătit, 4 minute; folosind o lingură cu fante, transferați pe o farfurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
3
Adăugați shiitake-ul, ghimbirul și stocul rămas în tigaie. Acoperiți și gătiți la foc moderat până când shiitake-ul este fraged, 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
4
Adăugați varza și puiul și amestecați la foc mare timp de 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(rezervati 1 Lingura)(rezervati 1 Lingura)
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
5
Adăugați sosul miso și aduceți la foc mic. Se amestecă daikon și scallions.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceașcă Piept De Curcan Gătit MărunțitCeașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
Ridiche DaikonRidiche Daikon
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
MisoMiso
6
Transferați în boluri și serviți.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate18
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista