Miso-Ghimbir Marinat Somon La Grătar

Miso-Ghimbir Marinat Somon La Grătar
Somonul la grătar marinat Miso-ghimbir ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Această rețetă face 4 porții cu 325 calorii, 37g de proteine, și 14g de grăsime fiecare. Pentru $ 4.33 pe portie, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de ghimbir, ulei de susan, sare și piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și pescatarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 78%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Miso-Ghimbir Somon Marinat, Miso Marinat Somon La Grătar, și Somon Marinat Miso.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Bateți împreună miso, mirin, oțet, sos de soia, ceapă verde, ghimbir și ulei de susan într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa VerdeCeapa Verde
Ulei De SusanUlei De Susan
Sos De SoiaSos De Soia
OțetOțet
GhimbirGhimbir
6 Chifle Cu Susan, împărțite6 Chifle Cu Susan, împărțite
MisoMiso
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
3
Așezați somonul într-un vas de copt, turnați marinada peste și întoarceți-l la strat. Acoperiți și marinați timp de 30 de minute la frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MarinadaMarinada
SomonSomon
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
4
Încălziți grătarul la mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
5
Scoateți peștele din marinată și condimentați cu sare și piper. Grătiți somonul, cu pielea în jos, cu capacul închis, până se rumenesc și se formează o crustă, aproximativ 3 până la 4 minute. Întoarceți somonul și continuați la grătar timp de 3 până la 4 minute pentru o coacere medie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
MarinadaMarinada
SomonSomon
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
PeștePește
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
6
Stropiți cu puțin suc de yuzu, dacă doriți, și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Yuzu JuiceYuzu Juice

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Ai putea încerca la crema Russian River Chardonnay. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,1 din 5 stele și un preț de aproximativ 28 de dolari pe sticlă.
La Crema Russian River Chardonnay
La Crema Russian River Chardonnay
Pe nas sunt tonuri de citrice, cu mere verzi, ananas și arome florale accentuate de urme de caramel și alune. Fructele strălucitoare și aciditatea crocantă tipice denumirii râului rus sunt evidente în gură, cu componente de lămâie-lime și note concentrate de pere, compensate de un finisaj persistent de mere și condimente.
DificultateGreu
Gata În55 m.
Porții4
Scor De Sănătate45
Revista