Miso Castraveți La Grătar
Miso castraveți la grătar ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă fără gluten și vegană servește 6 și costă 63 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 2G de grăsime, și un total de 56 calorii. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați miso, mirin, semințe de susan și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 39%. Acest scor este destul de rău. Încercați Cod Miso Cu Castraveți Picanți, Fasole verde și castraveți cu sos Miso, și Fasole verde și castraveți cu sos Miso pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați primele 4 ingrediente într-un castron mare, amestecând cu un tel.
Adăugați castraveți în castron, aruncând în strat. Acoperiți și marinați în frigider 1 1/2 ore.
Pregătiți grătarul la foc mediu-mare.
Scoateți castraveții din castron, rezervând marinada. Aranjați castraveții într-un singur strat pe grătar acoperit cu spray de gătit; grătar timp de 2 minute, perindând castraveții cu marinată rezervată. Întoarceți castraveții și grătiți timp de 3 minute sau până se rumenesc, perindând cu marinată rezervată.
Presărați castraveți cu semințe de susan și piper.