Miso-glazurat biban de mare cu sparanghel ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și pescatarian are 203 calorii, 29G de proteine, și 6g de grăsime pe porție. Pentru $3.39 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de apă, piper, suc de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma zahărul, puteți urma acest fel principal cu Biscuiți De Zahăr Rafinat Din Grâu Integral Fără Zahăr ca desert. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Cu o lingură scor de 86%, acest fel de mâncare este super. Rețete similare sunt Miso-biban de mare glazurat cu sparanghel, Miso-biban de mare glazurat, și Miso Glazurate Biban De Mare Chilian.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți broilerul. Ungeți ușor o tigaie superficială de 17 pe 12 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
Pui Broiler
2
Bateți împreună miso, zahăr, suc de lămâie, apă și piper într-un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie
Piper
Zahăr
Apă
Miso
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
3
Aruncați împreună sparanghelul, uleiul și un vârf de sare într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sparanghel
Sare
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
4
Aranjați peștele, părțile pielii în jos, în tava de copt și întindeți amestecul miso uniform deasupra. Aranjați sparanghelul în 1 strat în jurul peștelui și fierbeți 5 până la 6 inci de la căldură până când peștele este doar gătit și sparanghelul este crocant-fraged, 8 până la 12 minute.
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru Seabass. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris cu un rating de 4,7 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 46 de dolari pe sticlă.